Predelava vozila na avtoplin

Se vam zdijo cene fosilnih goriv kot so bencin in dizel previsoke za vašo denarnico? Ste se odločili za predelavo vašega jeklenega konjička na avtoplin, ki pa je tudi najcenejše gorivo za delovanje vašega vozila.

Predelava vozil na avtoplin nujno potrebuje Lpg nadzor vbrizgavanja plina. LpgTech je proizvajalec različnih nadzornih sistemov vbrizganja. Primer enega nadzornega sistema je TECH 100. Je aluminijast, zato je tudi lažji za vgradnjo v sistem. Primeren je za vozila z motorjem s štirimi valji. Je tudi zaščiten za udare elektrike. Njegova naloga pa je, da ima vse pod nadzorom v sistemu avtoplina in odpravlja prisotne napake. So proizvajalci tudi MAP senzorja, ki meri temperaturo plina. Je edini na trgu, ki meri temperaturo med vbrizgavanjem, to je tudi razlog zakaj je tako zanesljiv. Ima tudi vgrajeni senzor tlaka. LpgTech vam nudi tudi kakovostni servis in nakup številno drugih sestavih delov za vašo napeljavo in uporabo avtoplina ter njegovo daljšo življenjsko dobo.

avtoplinPredelava vozil na avtoplin je primerno za vsa bencinska vozila, a samo tiste ne, ki imajo turbinski polnilnik, za to pa gredo vse zahvale najnovejši tehnologiji. Možno je tudi vgradnja sistema v dizelska vozila, a je vprašanje če je okolju varnejše. Če imate sistem na avtoplin se vaša hitrost zmanjša kar do 5%, ampak vaše vozilo deluje čisto tiho. Pri pravilni vgradnji sistema se ne sme vohati plina, če pa se, je pa to znak da je prišlo do poškodbe na ceveh ali pa do napake na sistemu. Vgradnja avtoplina ima na vaše vozilo oziroma na njegov motor dober vpliv, saj podaljša njegovo življenjsko dobo. Številni ljudje po svetu so se že odločili za sistem na plin, saj je varnejši do okolja, cenejši nakup samega plina, hitra vgradnja in obisk serviserja je potreben samo enkrat letno, za očiščenje plinskega filtra.