Rinoplastika brez bolečin

Rinoplastika ali bolj znano operacija nosu je danes zelo popularna. Na spletni strani https://www.rinoplastika.si/ si lahko preberete več o tem kaj je rinoplastika in če se odločite za ta poseg najdete tam tudi kontaktne podatke. Nos je zagotovo eden izmed bolj izpostavljenih delov telesa. Če je nepravilne oblike, nam lahko to otežuje dihanje. Rinoplastika lahko odpravi take težave z dihanjem. Veliko ljudi pa se odloči za operacijo nosu, da bi potem izgledali lepše.

rinoplastika

Kirurgi lahko večinoma vse nepravilnosti na nosu odpravijo. A za to je potrebna mirna ter natančna roka. Najpogostejši vzroki so prevelik ali predlog nos, zamik nosu v levo ali desno, razne grbine… Če je nos preveč poškodovan in po poškodbi ni ostalo dovolj tkiva, operacija ni možna. Rinoplastika je najbolj zahteven poseg v lepotni kirurgiji, ker se mora nos prilagajati naši obliki glave in izgledati naraven. Za lep nos je sinonim zlati rez na obrazu. Že majhna napaka kirurga lahko vaš videz trajno spremeni zato je pametno, da izberete dobrega kirurga z veliko izkušnjami.

Pri operaciji nosu je starostna omejitev osemnajst let in več. Vendar se pri mladoletnih osebah operacija izvede s privolitvijo staršev saj njihova glava še ni popolnoma razvita. Rinoplastika je neboleč kirurški poseg. Vseeno je treba paziti na nos in upoštevati vsa navodila, da se hitro zaceli. Po končani operaciji dobite v nosnice tampone, ki preprečujejo krvavitev. Ti se odstranijo po treh dneh. Prva dva tedna so vidne modrice in otekline, ki so značilne po končanem posegu. Vedeti moramo, da lahko pride do kakšnih težav, vendar se načeloma to zgodi le redko. Za tako odločitev morate imeti veliko informacij, na podlagi katerih se odločite ali boste šli na operacijo nosu ali ne. Poliklinika dr. Rajka Tončića specializirana ustanova za rinoplastiko. Kirurgi imajo veliko znanja in izkušenj, zato se boste odločili pravilno, če boste za operacijo nosu izbrali njih.