Kvalitetne reklamne nalepke Mediafol

Imate podjetje ali opravljate storitev, ki jo bi želeli oglaševati. Cene oglaševanja so danes zelo visoke zato se je težko odločiti katero oglaševanje izbrati. Izberite reklamne nalepke in prihranite. Oglaševanje po raznih TV kanalih in spletju ter facebooku je večinoma plačljivo ter s tem ne omogoča, da bi si ga privoščila tudi manjša podjetja.

Pri podjetju Mediafol pa smo našli rešitev za vaše težave. Ponujamo vam ugodno možnost oglaševanja, ki bo vam služilo vrsto let. Reklamne nalepke so učinkovita rešitev za oglaševanje manjših podjetji saj so nalepke zelo ugodne nalepite pa jih lahko kamorkoli. Posebej priljubljena je polepitev vozil saj vam tako lahko reklamne nalepke služijo povsod kjer se pojavite z vašim vozilom.

Kar pomislite koliko ljudi opazi lepo polepljen avto. Slike in besedilo se jim bo vtisnilo v spomin in ko bodo potrebovali tovrstne storitve kot jih ponujate vi, se bodo zaradi samega izgleda spomnili na vas ter bodisi obiskali vaše spletno stran ali pa poklicali vašo telefonsko številko.

Reklamne nalepke bodo postale vaše promocijsko orodje saj jih lahko nalepite na dostavna vozila, osebne avtomobile, plovila, letala, avtobuse in še mnoga druga mesta, kjer nudijo kvalitetno promocijo vašemu podjetju.

reklamne nalepke

Kot smo že omenili so reklamne nalepke primerne tako za manjša kot velika podjetja saj so glede na njihovo učinkovitost zelo ugodne. Si želite spromovirati vaše podjetje? Obiščite našo spletno stran na www.mediafol.si ter pošljite povpraševanje za ceno naših storitev. Zagotovili bomo najboljše oblikovanje in polepitev vozil po izjemno ugodni ceni. Z našo bazo podatkov o avtomobili vam lahko predhodno izrišemo kako bo izgledalo vaše vozilo, ko bomo opravili naše delo.

Morda je dobro omenit, da imajo folije katere potiskamo življensko dobo od 4 do kar 12 let. To pomeni, da boste lahko oglaševali vaše podjetje kar 12 let za majhen začetni vložek nakupa reklamne nalepke.

Ne izvajamo pa samo reklamne polepitve vozil. Za naše cenjene stranke izvajamo grafično oblikovanje ter polepitev izložb, temnenje stekel in še mnoge druge storitve, ki omogočajo celovito oglaševanje vašega podjetja.

Če vas zanima več informacij ali nakup reklamne nalepke nas lahko tudi pokličete na 051 536 113. Z veseljem vam bomo podali odgovore na vsa vaša vprašanja. Na tej številki pa se lahko tudi naročite na vse naše storitve saj smo bili primorani zaradi velikega povpraševanja uvesti terminska naročila.

Pohitite ter si zagotovite reklamno polepitev po ugodnih cenah. Reklamne nalepke že čakajo na vas. Seveda jih lahko preoblikujemo po vaših željah, da boste izkoristili njihovo maksimalno moč. Vaša ekipa Mediafol.