Treking kolesa

Ste ljubitelji kolesarjenja po mestnih cestah, vendar bi se pa kdaj zapeljali tudi po makedamskih? Morda je prava rešitev za vas treking kolo.

Kolesarjenje je zelo popularen šport v Sloveniji. Imamo ogromno cest, kakor tudi ogromno gozdnih poti. Da bi se lahko vozili po obeh, imamo treking kolesa. Trgovina Enduro ima na voljo vrsto treking koles. Namenjeni so tako ženskam kot moškim in otrokom. Vsako kolo ima drugačne specifikacije, tako da vam bodo prodajalci trgovine Enduro bili na voljo pri nasvetih, katero kolo bi bilo najboljše za vas. Vaša višina oziroma dolžina nog je zelo pomemben faktor pri izbiri treking kolesa, saj je zelo pomembno, kako bomo potiskali pedala, kar precej vpliva na trud, ki ga vložimo pri kolesarjenju. Noge ne smejo biti preveč pokrčene, saj bomo tako morali potiskati več, kakor bi rabili, če bi bile manj pokrčene, zato je pomembna višina sedeža. Prodajalci trgovine Enduro vam bodo nastavili višino sedeža, da bo ravno pravšnja za vas.

treking kolo

Pomembna stvar pri treking kolesih so tudi amortizerji. Kvalitetni amortizerji vam bodo pomagali pri vožnji po gozdnih poteh, saj vam bodo oblažili tresljaje od makedama in drevesnih korenin. Pomembno vlogo pri tresljajih pa imajo tudi gume. Pri treking kolesih morajo biti široke gume, katere nam omogočajo varnejšo vožnjo po makedamskih poteh, tako da imamo več oprijema na pot.

Kolesa trgovine Enduro imajo vgrajene tudi LED luči, tako da ni potrebe po strahu, da se boste ponoči izgubili in tako boste tudi ostali vidni na cestah. Kolesa imajo tudi seveda odsevne detajle, katera vas bojo označila v prometu.

Seveda pa ne pozabimo tudi na zaščito pri kolesarjenju. V trgovini Enduro imate tudi na voljo ogromno izbiro čelad in ščitnikov, kateri lahko rešijo vaše življenje v primeru padca oziroma nesreče.

Oglasite se v trgovini Enduro na Ravnah na Koroškem in si priskrbite svojo treking kolo še danes.