Najem koče Bohinj – popoln kraj za oddih v neokrnjeni in mirni naravi

Si želite na kratek oddih konec tedna, na počitnice, ali na praznovanje rojstnega dneva s prijatelji, potem je za vas najem tradicionalne koče v Bohinju prava izbira. Koča je dovolj prostorna, da lahko v njej biva do 6 oseb. Hkrati pa vam omogoča brezplačno parkiranje, hiter brezžični internet, zeleno nastanitev – certifikat Slovenia Green, 100 % Self check ter dezinfekcijo in UV čiščenje.

Najem koče Bohinj oz. Chalet Tisa je v neposredni bližini smučarskega centra Vogel, kar je v vseh letnih časih velika prednost, saj boste poleti lahko raziskovali okolico peš ali s kolesom, pozimi pa smučali ali bordali. V romantični brunarici je kuhinja, televizija z ravnim zaslonom, prostor za sedenje in dve kopalnici s prho. Šest prijateljev si v brunarici v dveh spalnicah in prostorni dnevni sobi brezskrbno oddahne od napornega tempa vsakdanjega življenja. Na balkonu boste lahko opazovali čudovit razgled na Ukanc in okoliške gore. Najem koče Bohinj je prava izbira za popotnike, smučarje, pohodnike in večne romantike, ki radi uživate v neokrnjeni naravi in miru. Sicer pa se koča ponaša tudi z vrtom. Koča Bohinj nudi idealno izhodišče za različne dejavnosti v okolici Bohinja, kot so pohodništvo, smučanje in kolesarjenje. Le 11 km je oddaljena od Vodnega parka & Wellnessa Bohinj, za vse ljubitelje plavanja in razvajanja. Za vse tiste, ki bi se radi sprehajali okrog Bohinjskega jezera naj povemo, da je koča oddaljena le nekaj več kot 500 metrov. Do samih smučarskih naprav pa je le deset minut hoje. Kot že rečeno je koča Bohinj na idealni lokaciji, saj je vse blizu in dostopno.

najem koče Bohinj

Najem koče Bohinj na idealni lokaciji za uživanje v miru in naravi za do 6 oseb
Koča Tisa je ponos Alpik Chalets, saj je na vrhunski lokaciji in nudi čisto vse za popolne počitnice in oddih, stran od mestnega vrveža. Imate družino ali pa bi radi svoj oddih preživeli z najboljšimi prijatelji? Potem je Chalet Tisa prava izbira za vas, saj je ustvarjena za obe možnosti. Ima dovolj prostora za bivanje šestih ljudi. Koča se razprostira na površini 100 m2. V njej je več kot dovolj prostora za večjo družino oz. skupino do 6 ljudi

Najem koče Bohinj – ne odlašajte
Zato, če bi radi obiskali slovenski turistični biser – Bohinj in se oddahnili od vsakdanjega kaosa, potem ne odlašajte, da vas ne bodo prehiteli drugi. Predlagamo vam, da odklikate na spletno stran Alpik Chalets in si ogledate njihovo ponudbo. Za najem koče Bohinj poglejte podrobnosti Chalet Tisa in si rezervirajte želeni termin, kar preko spleta z udobja domačega kavča. Praktično vse lahko uredite preko spleta, le na dan rezervacije se odpeljete v Bohinj, se prepustite uživanju v koči Bohinj in v čudoviti naravi in miru, ki vas že nestrpno pričakujeta. Povabite na oddih družino ali pa najboljše prijatelje in si odpočite od napornega vsakdana. Najem koče Bohinj lahko izvedete tudi za praznovanje rojstnega dne, na tej idilični lokaciji lahko pričakate tudi novo leto ali si preprosto napolnite baterije za nove življenjske podvige.