Zakaj je samohipnoza tako učinkovita tehnika osebnega napredka in sreče?

Samohipnoza je dejansko vse, kar nas obdaja, verjeli ali ne. Ko se rodimo, nas starši hipnotizirajo s svojimi besedami in dejani. Ko gremo v šolo, je enako. Ko začnemo govoriti, pa hipnotiziramo mi druge. Tako se naučimo samohipnoze, torej pogovora samim s seboj. Včasih ljudem samohipnoza pomaga napredovati, včasih pa jih resnično v življenju ovira, da ne morejo naprej. Potem postanejo lahko ujeti v nezadovoljstvom, nesrečo, slabo finančno stanje in garanje. Ste  se morda v tem prepoznali? Samohipnoza vam lahko pomaga, da prebijete led in greste na nek povsem nov nivo uspeha. Lahko ste že uspešni a nezadovoljni, ker bi lahko bili še bolj uspešni, pa vas nekaj neznanega ovira.

Neznana ovira je vedno v nas samih, v nezavednem in mi ji dovolimo, da nas obvladuje. To je super novica, ker to pomeni, da i9mamo mi sami moč nad lastno usodo. Če se preprogramiramo drugače, če sprejmemo drugačne navade in prepričanja, se bo naše življenje obrnilo v drugo smer. Za to pa je najbolj primerna in učinkovita tehnika samohipnoza. Tehniko moramo le osvojiti. Nekdo, ki jo dobro obvlada, nas mora to naučiti. Potem lahko začnemo tehniko samohipnoze uporabljati sami na sebi, pa tudi na drugih za seveda dobre namene in cilje.

samohipnoza

Seveda nam na začetku ne bo šlo kot po maslu. Nihče ne more kar takoj postati pameten in bogat in srečen. Za to je treba nekaj vaje in vztrajnosti. Stare navade se morajo prepisati z novimi, kar traja čas. Znanstveniki pravijo, da za to potrebujemo kar 6 mesecev trdega dela na nezavednem. Pri tem je samohipnoza izjemno učinkovita, saj se v nezavedno vtisnejo nova prepričanja o sebi in o svetu, ki k nam pritegnejo po zakonu privlačnosti druge, boljše stvari in dogodke ter ljudi. To nam bo začelo prinašati boljše rezultate. Na začetku nam je čudno in nenavadno, vajeni smo slabega, to nam ej domače. Zato se nezavedno upira.

Samohipnoza je super tehnika, ki nam bo pri tem res pomagala. Nato lahko naučimo še druge, kako jo uporabljati ter si izboljšati življenje. Torej, k ose učite samohipnoze, se učite zase in tudi za druge, za družino, prijatelje in širšo družbo, ki bo postajala  vedno bolj v redu.

Kaj točno je samohipnoza in kako se jo uporablja, to ve certificiran strokovnjak, ki ga najemite za učitelja. Brez tega boste zelo težko samo napredovali oziroma boste potrebovali  celo večnost do rezultata. Zato je bistveno hitreje in tudi ceneje priti do rezultata s pomočjo mentorja in tehnike, ki je preverjena pri več ljudeh in deluje. Zato se vpišite v šolo samohipnoze. Nenazadnje vam bo samohipnoza odprla oči ter vas spremenila v drugega, bistveno boljšega človeka, kot ste zdaj, kar je čil vsakega od nas, da napredujemo ni se razvijamo ter da nam je  vedno boljše v življenju.

V Sloveniji je nekaj učiteljev te tehnike, ki niso vsi taki, da bi bili vredni zaupanja, vendar se da super ugotoviti, kateri pa so tisti, ki so sami tudi uspešni in srečni ter zadovoljni, ker uprolabjjao to tehniko in jo učijo.