Različni nadstreški in ograje po ugodnih cenah

Če želite svoj dom ograditi ali pa narediti streho kamor boste zapeljali svoj avto, da ga bi zaščitili pred vremenskimi vplivi je podjetje Žugič s.p. pravi naslov za vas. Podjetje prodaja in montira različne nadstreške, ograje, krilna in navadna vrata in še mnogo več. Za več informacij lahko tudi obiščete njihovo spletno stran: https://www.zugic-sp.si/.

Če povzamemo nekaj izdelkov, ki jih lahko naročite pri podjetju Žugič. Prvi izdelek so dvoriščna vrata. Izdelava dostava ter montaža različnih vrst dvoriščnih vrat, ki so za vas oz. za vaše dvorišče izdelana po meri. Lahko izbirate med vrati na motorni pogon ali tistimi, ki jih morate odpirati ročno. Vsa vrata so visoko kvalitetna ter narejena iz kakovostnih kovin. So zelo estetska ter primerna prav za vsako dvorišče. Dvoriščna vrata so namenjena za zaščito vašega vhoda. Ker so pocinkana jim vremenski vplivi ne škodijo zato ostanejo lepa dolgo časa.

nadstreški

Drug izdelek so nadstreški. Nadstreški so lahko nadomestilo za garažo. Vaš avto ščitijo pred vremenskimi vplivi kot je toča, sneg ali dež. Ponujajo senco in zavetje tako, da lahko pod tovrstnim nadstreškom naredite tudi piknik. Skratka dobili boste več za kolikor boste plačali.

Tretji izdelek podjetja Žugič so ograje. Ograje so primerne za ograditev vrta ali pa kar celotne parcele na kateri se nahaja hiša. So zelo kvalitetne ter kos vsem vremenskim vplivom. So lep dodatek k pestrosti vašega vrta hkrati pa vas ščitijo pred nenadzorovanim vdorom na vrt. Poleg tega tudi ščitijo pred različnimi živalmi, da se ne sprehajajo po vrtu.

Če pa želite vaš vrt popestriti z nogometnim igriščem lahko za vas to podjetje izdela tudi nogometne gole po meri. Tako lahko ustvarite piknik prostor in igrišče, ki je okoli zavarovano ter se lahko vaši otroci gibljejo brez strahu po vašem vrtu. Vse to in še več omogoča podjetje Žugič. Za kontakt lahko pokličete na telefonsko številko: (0)1 780 41 53.