David Vidrih v Gvatemali

Kot že vsi veste je David Vidrih eden od ljudi, ki zelo radi potujejo po svetu. Ker ima dovolj denarja ter strast do potovanja si lahko privošči potovanja v oddaljene dežele na drugem koncu sveta. Pred kratkim je obiskal Gvatemalo v Srednji Ameriki in bila mu je zelo všeč za radi same čistosti mesta ter prijaznosti tamkajšnjih prebivalcev. Svoja doživetja je David Vidrih opisal v svojem spletnem blogu, tako da lahko tudi drugi vidijo kam je potoval in kakšno je bilo njegovo počutje in doživetja v tistih krajih.

Več o tem čudovitem potovanju v Gvatemalo si lahko preberete na povezavi: http://www.david-vidrih.win/gvatemala/ kjer je David Vidrih sam opisal tamkajšnje lepote. Gotovo boste tudi vi tako navdušeni kot je bil David Vidrih med samim obiskom in lepotami te prečudovite državice. Ljudje oz. domačini so zelo prijazni in te hitro sprejmejo v svojo deželo.

david vidrih

David Vidrih pravi, da je Gvatemala znana po farmah kave, ki je bojda zelo dobra in si jo je vzel nekaj celo domov. David Vidrih se je najbolj veselil vzpona na  vulkan Pacaya, ki je za Gvatemalo zelo znan še delujoč vulkan. David Vidrih si ga je z veseljem ogledal ter tudi njemu namenil par besed v svojem blogu. David Vidrih ima tudi zelo rad živali in če je le možno si ogleda kakšne narodne parke z pestrimi živalskimi vrstami, ki so zelo zanimive saj se znajo prilagoditi okolju v katerem so.

David pa ni pozabil omeniti tudi čudovitih plaž in dobre hrane, ki jo Gvatemala ponuja tamkajšnjim turistom ko jih obiščejo. Pravi da ponujajo pravo in kvalitetno sprostitev za prav vsakogar. Hitro lahko najdete kotiček zase, ki vam je pisan na kožo. Vidrihu je Gvatemala močno prirasla h srcu zato se je odločil, da jo bo prav gotovo v kratkem ponovno obiskal.