Naroči CMR obrazec – enostavno, hitro in ugodno

Veste kaj so CMR obrazci? CMR obrazec je prevozni dokument uporablje v komercialne namene s strani transportnih in logističnih podjetji. Drugače jih lahko imenujemo tovorni listi, ki nosijo informacije o količini in vrsti tovora ter podatke o naslovniku in prevozniku. Na strani cmrpoint.com/cmr-obrazec/ vam nudimo hitro in enostavno naročilo CMR-ja s tiskom ali brez.

CMR obrazec s tiskom je obrazec na katerega lahko natisnemo vaše podatke in logotip vašega podjetja, da vam ni potrebno vsakič tega izpolnjevati ročno. Za naročilo lahko enostavno izpolnite podatke, ki jih želite vnesti na obrazec, pripnete svoj logotip podjetja in nam zadevo pošljete v pregled. Mi vam na podlagi poslanih podatkov pripravimo grafični predogled in po potrditvi z vaše strani vam bodo obrazce natisnili in dostavili na vaš naslov.

Lahko pa se odločite tudi za CMR obrazec brez tiska podatkov. Naročilo takega obrazca je še ugodnejše saj vam pripravimo samo glavno strukturo obrazca, ki jo natisnemo v količini, ki jo želite ter vam jo nato ponovno dostavimo na vaš naslov. Če ste manjše podjetje vam bo ta opcija gotovo bolj privlačna.

CMR obrazec

Če obiščete našo spletno stran boste lahko izvedeli še več podrobnejših informacij o naših storitvah. Na podstraneh pa boste našli tudi obrazce za naročila z podrobno razlago kaj bo natisnjeno na katerem mestu v obrazcu. CMR obrazec je lahko oblikovan in dostavljen na vaš naslov že v nekaj dneh. Vse kar morate storiti je to, da oddate naročilo še danes.

CMR obrazec je lahko sestavljen iz večih listov. Število listov je odvisno od vaših potreb in želja. Po želji vam lahko CMR obrazec še dodatno personaliziramo, če imate kakšne posebne želje glede oblikovanja nas lahko kontaktirate na info@cmrpoint.com.

Zagotavljamo vam hitro, enostavno in cenovno ugodno ponudbo. Prepričani smo, da boste z našim delom zelo zadovoljni ter nas boste priporočili tudi ostalim poslovnim partnerjem ali prijateljem kateri bi potrebovali tovrstno storitev.