Lesena okna – izberite prava za vaš dom

Prenavljate dom ali pa opremljate novogradnjo in iščete lesena okna? Potem ste na pravem mestu, saj je podjetje Kosec tim d.o.o., ki je pooblaščeni prodajalec za izdelke podjetja Inles d. d., enega od vodilnih slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva s priznano kakovostjo in dolgoletno tradicijo, specializirano za prodajo in montažo lesenih oken.

lesena okna
Izberite lesena okna po želji, vse na enem mestu.

Lesena okna – vrste lesa
Lesena okna, ki jih najdete v ponudbi so klasičnega dizajna, narejena iz naravnega obnovljivega materiala, ki vsakemu prostoru zagotavlja prijetno bivalno okolje in ustvarja občutek domačnosti. Izbirate lahko med lesenimi okni v vrstah smreke, bora, macesna, merantija, hrasta in modificiranega lesa smreke. Vsa lesena okna so primerna za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene nizkoenergijske objekte.

Lesena okna – pomoč pri izbiri in montaža
V celoviti ponudbi boste vedno našli izdelke, ki po kakovosti sodijo v najvišji razred. Podjetje vam nudi vso potrebno strokovno pomoč pri izbiri želenih lesenih oken in kasneje tudi kvalitetno montažo izbranih izdelkov. V podjetju strmijo k temu, da svoje delo vedno opravijo korektno, v dogovorjenih rokih. Hkrati pa so v podjetju zelo veseli, da se njihovi kupci čedalje bolj pogosto vračajo k naravnemu materialu lesu, saj jim lahko na tem področju zagotovijo produkte vrhunske kakovosti.

Zakaj izbrati lesena okna?
Z nakupom Inlesovih lesenih oken boste pridobili zares visoko kakovost izdelkov, ki so cenjeni tako pri nas doma, kot tudi v tujini. Zavedajte se, da so le kakovostna lesena okna tista, ki vam bodo služila dolga leta. Kljub temu, da nekateri pravijo, da so lesena okna nekoliko dražja, so v primerjavi s tem, kakšno kvaliteto in obstojnost proizvodov boste dobili zelo ugodna. Lesena okna so izdelana s pomočjo najkvalitetnejših materialov, na povsem prenovljeni proizvodnji liniji. Hkrati pa vsem svojim kupcem omogočajo tudi strokovni servis ter pomoč med samo uporabo oken. Zato ne odlašajte in si zagotovite lesena okna, kot si jih želite imeti v svojem domu.