Kartuše za vse tiskalnike

Računalnik je danes že v vsakem domu, pa čeprav kdo nima otrok. Tam kjer pa so otroci, posebej šolarji pa jih večinoma ima tudi tiskalnik oziroma printer. Samo printer oziroma tiskalnik pa ni dovolj, če hočemo sploh tiskat ali kopirat. Rabimo tudi kartuše, saj so one glavne, da dobimo ven nekaj napisano ali pobarvano. V njih je barva, ki pa so črne in barvne. V tem času, ko so naši otroci bili doma zaradi covid 19 še kako dobro nekateri straši vedo, kako so tudi en velik strošek. Kartuše za tiskalnik lahko včasih kupimo po akcijski ceni, kar lahko kar nekaj pri varčujemo.

kartuše

Ko kupujemo tiskalnik si dobro shranite tudi kakšne kartuše za njega rabite. Vsak tiskalnik ima drugačne, zato dobro poglejte, preden greste v trgovino kakšne so sedaj v vašem tiskalniku. Lahko si vzamete eno kartušo poleg ali pa si prepišete številke, ki so napisane na njej, včasih tudi črke. To je zelo pomembno, da vam lahko prodajalec proda prave za vaš tiskalnik. Tudi za barvno tiskanje je druga kartuša, kot za črno belo tiskanje.

Ker pa niso najbolj poceni, je kar velik zalogaj, če veliko tiskate, lahko pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj. Na tej strani vam ponujajo ogromno različnih kartuš za različne tiskalnike. Mogoče boste našli tudi za vašega, pobrskajte malo po njihovi strani. Ponujajo vam tudi popuste, kar pa je tudi zelo pomembno imajo zelo nizko poštnino. Če mogoče niste prepričani, če je prava kartuša, jih lahko tudi pokličete po telefonu in vam bodo pomagali izbrati pravo. Tudi včasih se bolj splačajo kupit velike xxl, kot male, dobite jih za isti denar. Kako dolgo jo boste imeli doma, je zelo odvisno koliko boste tiskali. Sedaj v tem času so se kartuše hitro praznile, saj morajo otroci ogromno listov tiskat, da lahko delajo domače naloge.