Kako najti pravo službo zase?

Nekatere raziskave kažejo, da je v današnjih časih večina ljudi nezadovoljnih v svojih službah, razlogi za to pa so zelo različni, od pogojev dela, delavnika, do odnosov s strani sodelavcev in nadrejenih ter plačila za svoje delo. V službi preživimo eno tretjino svojega življenja, če torej odštejemo tretjino, ki jo prespimo, to pomeni kar polovico našega časa, zato je izrednega pomena, da se v službi dobro počutimo. Če opažate, da vas trenutna služba večinoma časa spravlja v slabo voljo, je mogoče čas da razmislite s spremembi.

Tudi situacija na trgu zaposlovanja je trenutno zelo primerna za menjavo službe. Podjetja iščejo nove kadre, a primernih kandidatov večinoma primanjkuje, zato je odličen čas za nov ali prvi korak v vaši karieri.

Zaposlitev.info je spletni portal, ki že 8. leto uspešno povezuje iskalce zaposlitve na eni ter delodajalce na drugi strani.  Potrebujete nasvet kako ugotoviti katera služba je sploh prava za vas? Kaj, če nimate dovolj izkušenj ali pravega znanja? Kako napisati vlogo za zaposlitev, da bo za delodajalca zanimiva in vas bo povabil na razgovor? Prejeli ste vabilo na razgovor, kaj pa sedaj? Kako naj odgovorite na težka vprašanja na razgovoru? Kontaktirajte ekipo Zaposlitev.info, ki je do boljše zaposlitve pomagala že mnogim njihovim uporabnikom. Poleg velike izbire prostih delovnih mest na vseh delovnih področjih, vam stojijo ob strani na čisto vseh korakih iskanja vaše nove poklicne poti. Pod rubriko »Nasveti« pa nudijo vse pomembne informacije in novosti na področju zaposlovanja, z njimi boste vedno na tekočem.

Po uspešno opravljeni, seveda brezplačni, registraciji,  oddajte še svoj življenjepis ter se predstavite svojim potencialnim delodajalcem. Poskrbite, da bo vaš življenjepis resnično vseboval vse pomembne informacije ter predstavil vaše ključne kompetence, s tem si namreč precej povečate vaše možnosti zaposlitve. Portal vam ponuja tudi brezplačno orodje e-obveščanje. Ko se naročite, prejemate vse nove zaposlitvene priložnosti, glede na vaše izbrane kriterije, direktno v vaš e-poštni nabiralnik. Nato se lahko na tiste, ki so vam zanimive enostavno prijavite preko »Vmesnika iskalci« ter svoje prijavite ves čas spremljate in nadzirate.

Ste mogoče nevešči brskanja po spletu in bi želeli koristiti vse ugodnosti spletnega portala? Ni problema, le pokličite na telefonsko številko 051416465 in vse se boste dogovorili in uredili.

Če torej razmišljate o prvi ali boljši zaposlitvi zase, iščete dodatno delo za svoje podjetje ali pa ste študent, ki želi nekaj zaslužiti, je portal Zaposlitev.info pravi naslov za vas.