Dermaestetik

Vas zanimajo kozmetične storitve in bi se radi tudi sami preizkusili v tovrstnih vodah? Dermaestetik izobraževalni program je za vse, ki se hočete nekoč ukvarjati z kozmetično terapijo. Ampak to ni zdaj neka navadna terapija, kjer boste uporabljali točno določene zdravstvene preparate ali točno določene kozmetične preparate. To je program, kjer se naučite zdraviti kožo po občutku oziroma, kjer se naučite uporabljati kakšne kreme po občutku in ne kar je zdaj popularno.

dermaestetik

Dermaestetik lahko postanete tudi vi. To so v bistvu neki kozmetični terapevti, ki se ukvarjajo s vsem, kar je povezano s človekovo kožo. Le to boste v tem poklicu znali pozdraviti. To vam bodo omogočili tečaji, katerih se morate na splošno udeležiti, če sploh hočete postati kozmetični terapevt. Naj še povem, da ta program ne traja dolgo, ampak je pa tako da je res drag in si ga vsak ne bo mogel sploh privoščiti. Dermaestetik lahko postanete če se udeležite predavanj Aikon akademije. Tukaj pa imajo še nekaj, to so štipendije. Te štipendije vam omogočajo, da si lažje privoščite ta program in, da postanete kozmetični terapevt. Dermaestetikov je vedno več, ampak še vedno je pa to dokaj neznani poklic, ki ga še vseeno marsikdo ne pozna. No, če vas pa zanima pa malo poglejte in mogoče tudi vi postanete kozmetični terapevt.

Dermaestetik je res super poklic, če vas veseli vse kar je povezano z zdravljenjem kože. Res, da je ta program zelo drag, ampak vam v določenih primerih ponujajo v tej ceni veliko stvari, s katerimi boste zagotovo zadovoljni oziroma več kot zadovoljni. Boste se pa res naučili vse, kar boste potem rabili pri delu, čeprav je pa najpomembneje, da se boste vedeli ravnati po svojem občutku. Je pa to samo prva stopnja tega poklica, lahko potem še nadaljujete, ampak bodite pripravljeni, ker spet morate plačati za drugo stopnjo. Cena je nekje enaka kot za dermaestetika.