Apartmaji otok Pag

Napočil je že čas poletje in poletne nevzdržne vročine, zato vsi komaj čakamo in načrtujemo poletne počitnice in dopuste na morju, da se malo sprostimo in ohladim. Izbira kam letos na morje je seveda velika in težka, zato lahko pri odločitvi pomaga spletna stran http://www.otok-pag.si/, saj, če se odpravljate na Hrvaško obalo, najdete na njihovi strani pestro izbiro krajev, apartmajev in kampov.

ko se odpravljate na morje pri odločitvi kam bi odšli odloča veliko dejavnikov. najpomembnejša dejavnika sta seveda vreme in oddaljenost kraja, ostali dejavniki, ki pa so prav tako pomembni so kje se boste namestili, kakšni dogodki se dogajajo tisti čas v mestu, katere znamenitosti si lahko ogledate, katere aktivnosti lahko izvajate na kopnem in tudi v morju, oddaljenost od morja ter plaže, restavracije ter hrana in podobno.

Otok Pag je za vas primeren, saj ima zelo lepo in čisto morje, temperature morja pa so ravno pravšnje. Pri namestitvi lahko izbirate med odličnimi hoteli, ugodnimi apartmaji in prijetnimi kampi. Na njihovi spletni strani www.otok-pag.si si lahko ogledate njihovo celotno ponudbo apartmajev in kampov.

pag

Na voljo vam je pestra izbira apartmajev po ugodnih cenah. Njihova notranjost je lepo urejena, lastniki pa so zelo prijazni in gostoljubni. Na izbiro so vam apartmaji vseh vrst, veliki, majhni, blizu plaže, bolj odmaknjeni, apartmaji za različno število oseb… Enostavno si izberete takšnega kot vam najbolj ugaja. Če si letos želite v kamp , potem imate na njihovi spletni strani tudi zanimivo ponudbo kampov.

Če ste se odločili za otok Pag in da boste v apartmaju, potem lahko izbirate med naslednjimi mesti: Pag, Novalja, Gajac in Šimuni. Za tiste, ki pa si letošnji dopust želite privoščiti v naravi pa so vam na voljo kampi Šimuni, Dražica in Straško.

na njihovi spletni strani imate poleg bogate izbire apartmajev ter kampov tudi dogodke, ki prihajajo v kratkem. Ob koncu junija je na sporedu glasbeni festival Allure, ki je kot nalašč za mlade, ki se redi pozibavajo v ritnih glasbe ter se zabavajo in družijo.

Apartmaji Pag vam dajejo neverjetno, nepozabno in sproščujoči izkušnjo ter oddih , ki ste si ga zaslužili. Za več informacij o apartmajih Pag, njegovih znamenitostih ter plažah si preberite na njihovi spletni strani, ki jo najdete na www.otok-pag.si. Pripravite se na zabaven dopust na morju z vašimi najbližjimi.