Toplice so odličen kraj za Ayurvedsko masažo

Si želite na malo drugačen način preživeti svoj zasluženi počitek, se nekoliko bolj razvajati, dati svojemu telesu tiso kar si zasluži in si nabrati novih moči za poslovne in privatne zmage? Obiščite toplice in si privoščite vse to in še več. Še posebej boste uživali, če se boste odločili, da si boste privoščili Ayurvedsko masažo. Toplice, kot so Thermana Laško jo v juliju in avgustu ponujajo tudi po akcijski ceni 103,70 €, kar vključuje 3 dni (dve nočitvi) razvajanja in užitkov ter posebnih tretmajev, ki si jih zasluži prav vsakdo. Toplice vam za to ceno ponujajo, poleg masaže, še namestitev v dvoposteljni sobi, polpenzion z ayurvedsko prehrano, neomejen vstop v bazene, savne in fitnes, posvet pri specialistu ayurvede, jogo, ayurvedski čaj in še mnogo ostalih ugodnosti.

toplice

Toplice so zagotovo odlična izbira za posebne tretmaje za sproščanje in nabiranje nove energije

Skozi ayurvedski tretma vas bodo toplice oz. njeni specialisti predstavili tudi nekaj več podrobnosti o človeškem telesu. Predvsem vam bodo vse podrobnosti o človeškem telesu predstavljene na drugačen način. Toplice imajo namreč zaposlene strokovnjake, ki vam bodo na poljuden in vam razumljiv način predstavili način starodavne tradicionalne ayurvedske medicine, ki izhaja iz Indije, oz. od indijskih zdravilcev, ki so po vsem svetu znani kot eni najboljših strokovnjakov za veliko različnih bolezni. Strokovnjaki, ki jih toplice zaposlujejo vam bodo povedali tudi, da beseda Ayurveda izhaja iz besede Ayus, ki pomeni življenje in iz besede Veda, ki pomeni znanje ali znanost ter da pokriva štiri poglede na človeka, in sicer telo, um, dušo in človeška čustva.

V kolikor toplice želijo izvajati tovrstno masažo pa vsekakor morajo imeti strokovnjaka s tega področja, ki vam bo znal tudi pravilno svetovati ter seveda to masažo tudi izvesti na pravilen način, kar imajo toplice Thermana v Laškem vsekakor v svoji zelo pestri ponudbi. Po odlični zdravilno sprostitveni masaži, pa vam toplice ponujajo tudi možnost obiska njihovega wllnesa, sprehodov v prečudoviti okolici, romantičnih večerov v dvoje v savnah in bazenih ter še mnogo drugih užitkov in razvajanj. Tako, da vam zagotovo ne bo žal, v kolikor se boste kar takoj odločili in si rezervirali termin, ki vam najbolj ustreza.