Varčevanje za vsakogar

Vsak navaden človek ima v današnjih časih denarne probleme in probleme s financami. Varčevanje je najboljši način, da vsak prihrani nekaj denarja. Za pomoč in profesionalne nasvete pri in o varčevanju in investiranju denarja. Eno bolj uspešnih takih podjetij v Sloveniji je alpeninvest.

Družba ALPEN invest d.d. obstaja že 22 let in sega nazaj v čas, ko se je pisalo leto 1994. Polno ime družbe danes pa se glasi Aplen Invest, družba za upravljanje investicijskih skladov, d.d. Od takrat so izkušeni delavci nabrali polno izkušenj in tudi zaupanja pri strankah. Tudi strokovne globalno znane revije so Alpen Invest omenili in podelili nagrado za najboljšo družbo v Jugovzhodni Evropi. Po njihovih zadnjih uradnih podatkih ima podjetje v upravljanju več kot 90 milijonov evrov premoženja, 11 mednarodnih finančnih svetovalcev, ki rade volje svetujejo svoje mnenje strankam. Ima pa tudi sedaj že več kot preko 30 000 aktivnih strank. Najdemo jih lahko na Trdinovi 4 v Ljubljani.

varčevanje

Na njihovi spletni strani lahko izpolnimo obrazec za kratko brezplačno svetovanje z izkušenim finančnim svetovalcem. Za boljše informacije in morebitne sklenitve posla (raznoliko varčevanje) jih lahko kontakritate na brezplačno telefonsko številko: 080 26 33 ali na telefon 014 341 003 na vse zadnje jim lahko pišete tudi na elektronsko pošto info@alpeninvest.com ali pa se celo osebno zglasite na njihovem prej omenjenem naslovu.

Varčevanje denarja je glavna prednost družbe Alpen Invest, zato ponujajo razne sklade za pomoč pri varčevanju. Veliko različnih skladov namenjenih različnim ljudem z različno velikimi mesečnimi prihodki ali željami. Na voljo pa imajo tudi storitev imenovano varčevalni račun. Ponujajo štiri različnih vrst varčevalnih računov: classic, gold, platinum in diamond. Enako kot tudi pri skladih je tudi tukaj vsak račun namenjen različni vrsti ljudi.

Classic varčevanje je namenjemo ljudem, ki so pripravljeni vlagati svoj denar daljše periode časa (več deset let).
Gold varčevanje je namenno ljudem, ki so pripravljeni vlagati krajše periode časa (pet morda več let) vendar višje zneske (več sto evrov na mesec).
Platinum varčevanje pa je popolno za ljudi, ki bodo vlagali srednje dolgo časa (osem ali več let) in večje denarne zneske (več sto evrov na mesec).
Diamon varčevanje je namenjeno ljudem, ki bodo svoj denar varčevali daljše periode časa vendar bodo vsem vlagali tudi po več sto evrov mesečno.