Tisk zgibank Magma Media

Promocija za podjetnike in druge ustanove je zelo pomembna. Ampak mnogi se sprašujejo kaj naj naredijo za promocijo, kje sploh začeti. Najboljša rešitev je, da se odločite za tisk zgibank. V Magma Media vam lahko v zelo hitrem času uredijo različne zgibanke za vašo promocijo oziroma prepoznavnost. Zloženke so prvi stik med strankami in podjetjem. Zato dobro premislite, kaj bo not zapisano. Pomembno je, da so najbolj pomembni podatki, prav tako naj hitro pade v oči. Saj nekaj takega si ljudje hitro zapomnimo. Če naročite 300 kosov, jih dobite že za samo 0,29Eur za komad.

tisk zgibank

Tisk zgibank je namenjen vsem, ki se s čim ukvarjajo. Lahko oglašujete kakšen izdelek, mogoče kakšno predstavo, dogodek in podobne zadeve. Privlačne zgibanke so tiste, ki bodo hitro padle v oči. Zgibanka je lahko ključni dejavnik med vami in stranko oziroma kupcem. Grafična podoba naj je dobro premišljena, preden jo oddate v sam tisk. Vzemite si dovolj časa, da sestavite tisto privlačno, da bo vaš produkt ali kaj boste predstavljali uspel v kratkem času. Kot sem že omenila, naj vsebuje pomembne podatke in seveda ne pozabite na kontakte in naslov, da vas lahko obiščejo. Tudi kakšen slogan oziroma logotip je zelo dobrodošel in zanimiv za nekatere.

Tisk zgibank poteka digitalno in v 24 urah je lahko že vse gotovo. Ne rabite se določiti za 300 komadov, lahko naročite manjšo količino. Zagotavljajo vam, da so vedno ugodni in nimajo konkurence. Pred samim naročilom jim lahko pošljete povpraševanje, kar pomeni da nimate nobenih obveznosti. Promocija ali oglaševanje je zelo pomembno. Komu bodo namenjene zgibanke je na vas. Vi ste tisti, ki se morate to odločiti. Zgibanke so del oglaševanja, ki jih lahko imate čez celo leto v podjetju. Edino, če delate reklamo za kakšen izdelek. To pa traja tako dolgo, dokler je izdelek v akciji ali pri vam.