Plešavost pri moških in ženskah

V veliki večini primerov se nam ljudem, zgodi, da s starostjo začnemo izgubljati lase. Pri moških se izguba las lahko začne po petdesetem letu, pri ženskah pa po šestdesetem, vendar pri ženskah v večini primerov ne nastopi popolna plešavost. Če želite izvedeti kako poteka izpadanje las in kakšne so rešitve, obiščite www.izpadanje-las.si/lasni-sistem/.

plešavost

Živimo v takem svetu, kjer na žalost obstajajo razni mediji in novinarji, ki se radi vtikajo v razne zadeve in iz muh delajo slone. Recimo da ima neka slavna oseba raka, in gre na kemoterapijo. Zaradi kemoterapije bo začela izgubljati lase, novinarji pa bodo stokali plešavost to in ono, izgublja lase, kako ta oseba nič ne skrbi zase ipd… Zaradi medijev je naš svet tak, in se od nas pričakuje, da imamo bujne, lepe, polne in urejene pričeske. Temu “trendu” pa ne morejo slediti ljudje, ki jih muči plešavost. Ali pač? Namreč na svetu obstaja ogromno izdelkov, ki naj bi ustavili ali celo obrnili plešavost, vendar večina teh izdelkov ni preverjenih, ponudijo pa le kratkoročno rešitev na dolgoročen problem. Možna je tudi presaditev las, če ste nesramno bogati si to lahko tudi privoščite, je pa spadate pod ostalih 95% ljudi, ki si ne more privoščiti presaditve las pa za nas obstaja cenejša a prav tako učinkovita rešitev za plešavost. To so razni lasni sistemi. So kot lasulje, vendar bolj izpopolnjene, saj niso narejene iz sintetičnih las temveč iz pravih človeških las, katere se dobi tako, da si določeni ljudje, ki živijo zdravo, pustijo rasti lase ter za njih tudi skrbno skrbijo.

Plešavost pa je možno tudi preprečiti, tako da v prvi fazi izpadanja las začnemo uporabljati razne pripomočke, naravne preparate, ki zaustavijo oziroma upočasnijo proces izpadanja las. Preden pa se seveda odločite za uporabo pripomočkov in pa tablet, pa se le posvetujte z zdravnikom, saj lahko določena zdravila le pospešijo izpadanje las, plešavost pa nastopi še hitreje kot bi sicer.