Kako zgleda nakup d.o.o.

Imate željo kupiti novo podjetje? Če jo imate potem vam bom v tem članku napisal kako sploh zgleda nakup d.o.o.– ja. Če hočete kupiti novo podjetje oz. firmo potem vam priporočam da obiščete spletno stran www.frimica.si, kjer si boste zagotovili najcenejši nakup firme. Vse kontaktne podatke in naslove imate objavljene na njihovi spletni strani.

Nakup d.o.o. se začne, ko oddate izpolnjen obrazec, ki ga naslovite k firmici in oni vam bodo poslali ponudbo, ki znaša okoli 400 € in vam jo mora notar podpisati zato, da se prepiše na vaše ime. V ceno 400 € je všteta ustanovitev, osnovni kapital 7 500 € in odprtje transakcijskega računa na banki. S tem, ko kupimo podjetje od firmice se izognete osnovnemu kapitalu, ki znaša 7 500 €. Nakup d.o.o. vam torej omogoča, da se osnovnemu kapitalu izognete ampak boste morali to vseeno plačati samo, da boste imeli malo dlje časa za vplačilo osnovnih sredstev. Če se odločite za nakup d.o.o.- ja skupinsko, kar pomeni, da bo imelo podjetje več lastnikov morate to tudi v obrazcu napisat.

nakup d.o.o.

Ampak zakaj bi izbrali firmico za nakup d.o.o.- ja? Firmica vam ponuja zelo veliko ugodnosti in brezplačnih storitev. Brezplačno vam nudi bilanco podjetja in razna svetovanja s računovodstvom. V ceno je všteta tudi menjava imena firme in svetovanje o določitvi dela oz. dejavnosti, ki jo bo podjetje opravljalo. Firmica vam nudi za nakup d.o.o.- ja različne popuste za nov logotip firme, registracijo znamke blaga, virtualno pisarno in izdajo delovnega razmerja. Firmica vam da možnost sofinanciranja projektov, ki bodo izboljšale stanje podjetja. Frimica vam ponuja za nakup d.o.o.- ja tudi ugodno ceno pri izgradnji njihove spletne strani, saj boste lahko dobili največ strank iz spletnih strani, kar se vam še posebej splača, če imate še začetno podjetje.

Velikokrat se vprašamo ali je nakup d.o.o.- ja dobra stvar, saj se je treba najprej pozanimat kaj bomo v podjetju delali in tisti ki imate ideje pri katerih bi lahko podjetje zablestelo vam še posebej priporočam, da ga kupite preden trg pobere vaše ideje.