Menite, da je potrebna zdravstvena reforma?

Vsekakor je v Sloveniji nujno potrebna zdravstvena reforma. Kaj pa vi menite o tem? To je tisto, kar nas najbolj zanima, saj menimo, da številni ljudje ne razumejo ravno, kako pomembno je, da zdravstveni sistem deluje tako kot mora. Vsekakor je prav, da je ta sistem narejen tako, kot mora biti, saj bomo le tako lahko varni in bomo lahko vedno vedeli, da bodo poskrbeli za nas v primeru, da se nam kaj zgodi. Zdravstvena reforma je reforma, ki se že kar nekaj časa načrtuje. Pa je res pomembna?

zdravstvena reforma

Naše mnenje je, da je, toda to je le naše osebno mnenje, tako da vsekakor je prav, da se o tem še pogovarjamo in da še iščemo rešitve, ki bodo lahko prišle prav. Vsekakor je pomembno, da so strokovnjaki s tega področja tisti, ki povedo, kako se bodo stvari odvile oz. kako bi bilo najboljše, da se odvijejo, saj bomo le tako lahko prišli do nekih ugotovitev, ki bodo imele neko strokovno podlago. Zdravstvena reforma je reforma, ki je po našem mnenju že predolgo v zraku. Hitreje bi se morale odviti stvari na tem področju, tako da vsekakor je prav, da se govori o tem, da se stvari preveč vlečejo. Nikar ne mislite, da se stvari drugod ne vlečejo.

Prav povsod je temu tako, toda tako pač je. Vse skupaj je precej kompleksno in prav je, da je tako, saj drugače bi prišlo še do večjih težav. Je pa res, da je zdravstvena reforma nekaj, kar bo za seboj pripeljalo nemalo stroškov. Nikar ne mislite, da te stroški ne bodo upravičeni, tako da vsekakor je prav, da stisnemo nekaj denarja in tako dobimo tisto, kar bo prineslo veliko dobrega v prihodnosti. Način razmišljanja ljudi je lahko včasih malo sporen. Prav je, da imamo različna mnenja, toda zdravstvena reforma se bo morala prej ali slej zgoditi. To je nekakšno dejstvo.