Otroški vozički MiniMe

Vsaka mama si za svojega novorojenčka, malčka oz. otroka želi vedno le vse najboljše, kar pa je ob poplavi vseh možnih izdelkov že kar težko delo, zato si pri izbiri lahko vsaj malce olajšate delo tako da izbirate med znamkami, ki so s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in kvaliteto, nad katero so uporabniki potrjeno navdušeni, vredne zaupanja. Na strani Podjetje Minime d.o.o. so vam na voljo vrhunski otroški vozički ValcoBaby, ki slovijo po tem da so izjemno lahki in zelo kompaktni. Ti vozički so izjemno prilagodljivi, saj se jih da zložiti na zelo malo površino in tako zasedejo manj prostora. Na vozičkih je nameščena prostorna košara za živila, oblačila, pleničke in veliko ostalih žepkov, kamor lahko odložite svojo lastnino. Otroški vozički imajo tudi izjemno vodljiva in kvalitetna polna kolesa, ki se jih enostavno odstrani in zloži v priročno vrečo.

otroški vozički

Košare na vozičku so snemljive in prenosne, kar pomeni da lahko svojega dojenčka v njej kadarkoli nesete kamorkoli, kar je seveda super, kadar je potrebno voziček na hitro pospravit ali v posteljici spečega dojenčka prenesti na voziček. Med opremo, ki vam olajša skrb za vašega malčka spada tudi prikladen majhen pladenj za hrano in s stojalom za pijačo, ki se pritrdi neposredno na voziček in je tako varno pritrjen na podlago. Otroški vozički so ponavadi izpostavljeni vsem vremenskim vplivom in razmeram, saj se ponavadi mamice odločijo svoje otročičke peljati na svež zrak tudi po manj ugodnih vremenskih razmerah. Tako imajo otroški vozički ValcoBaby tudi različne varnostne prevleke, namenjene zaščiti pred soncem in komarji, ter tudi zaščiti pred dežjem in močnim vetrom ter mrazom.

Otroški vozički so na razpolago za osebno preizkušnjo v salonih trgovine MiniMe, da se lahko o njihovi kvaliteti in praktičnosti prepričate tudi sami na štiri oči in popeljete voziček po različnih podlagah in terenih, kot so na primer trava, pesek, asfalt, kamenčki. Preizkusili boste lahko različne modele, saj se otroški vozički lahko precej razlikujejo od enega do drugega, jih poskusili tudi zložiti v prtljažnik majhnega avta kot je Clio in podobno. Skratka smo prepričani, da vam bo po obisku našega salona, veliko bolj jasno, kaj se vam zdi za vašega novorojenčka najbolj primerno.