Odprtje lastnega podjetja – hitro ter popolnoma ugodno!

Ker se zavedamo, da so današnji časi za posameznike, ki pod palcem nimajo celega bogastva,  težki ter ne omogočajo enostavnega prodora na trg, našim strankam omogočamo odprtje podjetja na njihovo ime. Pri tem nam pomaga naše partnersko podjetje, s pomočjo katerega pridobimo tudi potrebnih 7500 evrov osnovnega kapitala. Odprtje podjetja, ki bo že od samega začetka samo vaše (vi boste njegov direktor), je tako z našo pomočjo mogoče pridobiti po najugodnejši ceni, ki znaša 373 evrov.

Poleg ugodne cene našim strankam nudimo tudi hitro odzivnost, saj lahko cel postopek ustanovitve vašega lastnega d.o.o. poteče že v pičlih 30 minutah. Seveda bomo vse pogodbe ter dokumentacijo pripravili mi ter vam prihranili kar nekaj truda ter iskanja ustreznih informacij. Vaša edina naloga je, da izberete ime podjetja ter nam podate vaše osebne podatke ter podatke o prostorih podjetja.

odprtje podjetja

Zavedati se je potrebno, da je odprtje podjetja na vaše ime zelo velika prednost. Odsvetujemo vam nakup že ustanovljenega podjetja, saj v tem primeru ne morete biti nikoli prepričani, ali ima obstoječe podjetje morda že kakšne skrite dolgove (ki se bodo skupaj s podjetjem tako enostavno prepisali na vaše ime). Pretekli lastniki tako niso imeli nikoli možnosti upravljati s poslovanjem vašega podjetja, vi pa lahko tako ponoči brezskrbno spite.

Ker smo na naše storitve zelo ponosni, vanje pa tudi popolnoma zaupamo, našim strankam nudimo tudi 100% garancijo na zadovoljstvo. Tako imate možnost, da od nas zahtevate povračilo denarja, ki ste ga vložili v odprtje podjetja – če boste podjetje zaprli v 30 dneh od ustanovitve.

Zagotovite si najcenejše odprtje podjetja na vaše lastno ime ter pričnite s poslovanjem še ta teden. Uresničite svoje življenjske cilje ter postanite sam svoj šef. Z odlično poslovno idejo se boste izognili nizkim plačam ter postali bolj zadovoljni. Potrebujemo le izpolnjen obrazec z vašimi osebnimi podatki, vi pa boste s poslovanjem lahko pričeli že v enem ali dveh dneh.