Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu je zdaj dostopno vsem

Vas motijo dlačice na obrazu in bi jih radi odstranili enkrat za vselej, potem vam svetujemo, da obiščete spletno stran dermatologi.si/lasersko-odstranjevanje-dlak/, kjer boste izvedeli vse informacije, ki jih morate vedeti pred dejanskim odstranjevanjem dlak. Lasersko odstranjevanje dlak je primerno za vas, če ste naveličani britja, puljenja in voskanja dlak na obrazu. Omenjeni kozmetični poseg je zelo razširjen in priljubljen po celem svetu, saj pomaga pri trajnem odpravljanju obrazne poraščenosti, zanj se odločajo tako ženske kot moški. Prekomerna poraščenost na obrazu pri ženskah je lahko posledica hormonskega neravnovesja. Vse to lahko vpliva na kvaliteto življenja in pojavijo se lahko tudi težave s samopodobo. Za lasersko odstranjevanje dlak na obrazu se pogosto odločajo tudi tisti, ki imajo težave z vraščanjem dlak in problematično kožo po britju.

lasersko odstranjevanje dlak na obrazu

Strokovno lasersko odstranjevanje dlak na obrazu
Trajno odstranjevanje dlak na obrazu se izvaja s pomočjo posebnih laserskih aparatov, ki so striktno namenjeni dermatološki uporabi. Ti laserji so medicinsko dovršeni in ob pravilni uporabi nikakor niso nevarni za kožo. Lasersko odstranjevanje dlak na obrazu in tudi drugod po telesu deluje po principu, da se snop svetlobe, z določeno valovno dolžino, usmeri v določen cilj – dlačni mešiček. Ko se snop svetlobe sreča z dlačnim mešičkom, ga uniči in celice, ki tvorijo nove dlake ob njem. To pomeni, da na tem predelu kože, dlake ne bodo več rastle. Gre za profesionalen in zelo učinkovit postopek, ki odstranjuje neželeno poraščenost, ki postaja vse bolj priljubljen. Sodoben način življenja namreč od nas zahteva veliko, časa za nego obraza pa nam vedno primanjkuje, zato je lasersko odstranjevanje dlak na obrazu rešitev, da prihranite tako čas kot tudi denar.

Kako poteka lasersko odstranjevanje dlak na obrazu?
Naslednje informacije so zelo pomembne, da jih veste že pred samim odstranjevanjem dlak z laserjem, da se lahko pripravite. Pred samim laserskim odstranjevanjem je pomembno, da si vsaj en mesec ne odstranjujete oz. svetlite dlak na obrazu. Strokovnjaki priporočajo, da se izogibate tudi sončenju, vsaj dva meseca pred terapijo, saj temne dlake na svetli koži dajejo najboljše možne rezultate. Na dan odstranjevanja dlak na obrazu ne uporabljajte krem. Sicer pa boste ob prihodu v ambulanto prejeli zaščitna očala. Terapevt bo začel z odstranjevanjem dlak, ki poteka hitro. Postopek odstranjevanja dlak na obrazu načeloma ni boleč, če se ga izvaja pravilno. Pri nekaterih osebah pa se lahko pojavi nekoliko neprijeten občutek. Po terapiji bo koža še nekaj ur občutljiva na dotik, zato se izogibajte prevelikim naporom, a vseeno lahko normalno nadaljujete z dnevom. Priporočljivo je, da na predelu obraza po tretmaju ne uporabljate krem, niti zaščitne kreme, izogibajte se tudi soncu. Najpomembneje pa je, da se natančno držite navodil, ki vam jih bo dal terapevt po odstranitvi dlak na obrazu.

Če se želite znebiti nezaželenih dlak na obrazu, potem ne odlašajte in se naročite na lasersko odstranjevanje dlak na obrazu. Ob tej priložnosti povejmo, da lasersko lahko odstranite dlake tudi na drugih predelih telesa (rokah, nogah, bikini predelu, pod pazduho, hrbtu oz. kjer želite). Za trajno odstranjevanje dlak kontaktirajte podjetje Dermatologi in se dogovorite za termin.