Kakšne frizure so letos v modi

Letos še niste šli k frizerju in zdaj se gotovo sprašujete kakšne frizure so letos v modi? Če je tako potem ne skrbite, saj vam bom v članku napisal vse, kar rabite vedeti o letošnjih modnih frizurah. Več o letošnjih modnih frizurah si lahko tudi preberete na strani frizure.si.

V letu 2014 je bilo zelo veliko poudarka na dolgih in kratkih frizurah. No letos bodo pa predvsem popularne kratke in srednje dolge frizure (do ramen), ki naj bi žensko spremenilo v bolj čustveno in jo naredilo bolj fantovsko (močno in samozavestno). Letos bodo v kratkih frizurah zelo popularne bob (paž) in pixie frizure, ki vam bodo zelo prilagodljive. Danes bo kratka frizura zelo asimetrična, kar pomeni, da si leva in desna polovica glave ne bosta enaki.

frizure

Kot sem prej omenil bodo paž frizure zelo popularne. Paž frizura je lahko ravna ampak, ker je že dolgo časa nošena vam je ne priporočam. Letos bo zelo popularna skodrana paž frizurca, ki vas bo naredila spet mlado in razigrano. Skodrane paž frizure boste lahko največkrat zaznali na raznih zabavah na katerih bodo mogoče tudi kakšne slavne osebe. Če vas motijo skodrani lasje potem se ne bojte, saj si lahko naredite namesto skodrane paž frizure malo bolj nežno valovito paž frizuro za katero boste rabili kodralnik ali pa enostavno obiščete vašega frizerja. V modi bo tudi speta in retro paž frizura, ki vas bo naredila oz. popeljala v leto 1950, kar pomeni, da vas bo frizura naredila bolj odrasle in bolj ženstvene.

V letu 2015 so tudi spremenili fru fru frizuro s tem, da so skrajšali sprednjo dolžino las do sredine čela. Zelo nošene bodo asimetrične frizure, ker kot sem že prej povedal bo predvsem poudarek na asimetrijo. Asimetrična frizura je lahko dolga ali kratka tako, da se ne rabite sekirat glede striženja las. Frizerji imajo tudi najrajši tako frizuro, saj si pridobijo novi navdih in si s tem povečajo svojo kreativnost ter domišljijo.