Zakaj so klimatske naprave Mitsubishi Electric odlična izbira za pisarne?

Mitsubishi klimatske naprave so sodobne naprave, ki slovijo po svoji kvaliteti in učinkovitosti. Mitsubishi naprave predstavljajo tudi najkvalitetnejše hladilne in ogrevalne izdelke, zato se ne moremo čuditi temu, da so tovrstni izdelki priznani tudi na globalni ravni. Pogosto so tudi izdelek, ki ustvarja vaše delovno mesto bolj prijetno in udobno, saj so za zagotavljanje le-tega pomembne tudi primerne temperature prostora.

Klimatske naprave

Konec borbe na delovnem mestu z električnimi klimatskimi napravami Mitsubishi

V preteklih letih so raziskave pokazale, da temperature na delovnem mestu pomembno vplivajo na samo produktivnost dela. Izpostavili bi zlasti eno študijo, ki je pokazala, da se eden od petih zaposlenih prepira s svojim sodelavcem glede upravljalnika klimatske naprave in 18 anketiranih zaposlenih je tudi priznalo, da skrivaj menjavajo temperaturo zraka. Ampak te naprave pri seriji Mitsubishi MSZ-LN to ni nujno težavno.

Nove klimatske naprave Mitsubishi Electric pomagajo najti pravo temperaturo za vsakogar

Klimatske naprave Mitsubishi Electric vsebujejo najnovejše inovacije na področju hlajenja. Vsaka klimatska naprava MSZ-LN Mitsubishi ima hladilne kapacitete do 6,1 kW in je namenjena za najboljšo učinkovitost tako iz finančnega kot energetskega vidika. Te klimatske naprave imajo funkcijo, da pomagajo pri neposrednem pretoku zraka in vsebujejo senzor zaznavanja ljudi, ki so trenutno v prostoru. »I-see« element tovrstne naprave ves čas spremlja število ljudi v prostoru ter se na ta način prilagaja njihovem trenutnem položaju in nato prilagodi svoj grelni ali hladilni učinek.

Hiraoki Ashizaw, upravitelj Mitsubishi Electric Malezije, pravi, da element zaznavanja toplotnega žarka omenjene klimatske naprave lahko avtomatsko analizira temperaturni profil prostora, določi položaj posameznika v njem, na podlagi toplotnih signalov prilagaja toplotni ali hladilni učinek, ki pa je odvisen od podprtih nastavite naprave.

Nove klimatske naprave Mitsubishi Electric so elegantne in modne

Klimatske naprave Mitsubishi Electric dajo tudi veliko pozornosti pri zasnovanju svoje nove MSZ-LN linije. Izbira enot je možna kar v treh barvah (biserno veli, črni in rdeči), hkrati pa zaradi svojega elegantnega izgleda dodatno popestrijo vaše poslovne pisarne ali dom. Klimatske naprave Mitsubishijeve so bile izdelane z uporabo tehnologije Replace, ki lahko vidno zmanjša stroške pri sami namestitvi v vaš delovni prostor. Ta klimatska naprave se lahko pohvali tudi z vzdrževanjem minimalne stopnje hrupa (le do 19 dBA), kar je nižje kot pa je sam zvok šepeta.

Mitsubishi Electric združuje serijo električnih klimatskih naprav Mitsubishi, ki potrebujejo minimalno vzdrževanje. K temu pripomore plazemski Quad Plus filter, s katerim se preprosto znebi mikroskopsko majhne delce in imajo tudi dvojo pregrado za preprečevanje umazanije ter kopičenje maščob.

Za več informacij o električnih klimatskih napravah Mitsubishi obiščite https://svet-klime.si/klimatske-naprave/.