Organizirajte svoj čas z unikatnimi koledarji 2017

Potrebujete ugoden tisk koledarjev, ki jih boste podarili vsem svojim znancem ali poslovnim partnerjem? Si želite lepega koledarja, ki bo skozi celotno leto krasil stene vašega doma? Pri Grafiki Enzo bomo za vas uresničili prav vsako željo s tega področja.

Odločate se lahko med različnimi koledarji 2017 – gasilskimi, kulturnimi, žepnimi, koledarji z imeni, 6-listnimi, trimesečnimi ali otroškimi koledarji 2017. Z veseljem vam bomo izdelali prav vsak koledar po naročilu. V naši ponudbi se nahajajo koledarji za prav vsakogar. Preverite sami na http://www.koledarji.co/.

Če ste mlada družinica, ki želi ovekovečiti vaše skupne spomine, potem izberite tisk družinskega koledarja po naročilu. Nanj bomo natisnili vse fotografije po vaši želji. Podarite jih lahko tudi svojim sorodnikom ter prijateljem, ki ga bodo zagotovo shranili tudi po tem, ko bo koledar že zdavnaj potekel. Iz poteklega koledarja lahko tudi sami izrežete kolaž, ali pa slike celo uokvirite.

koledarji 2017

Morda potrebujete poslovne koledarje, saj se leto 2017 bliža s svetlobno hitrostjo? Tudi na to nalogo smo popolnoma pripravljeni. Za vas bomo izdelali kakovostne poslovne koledarje v želeni obliki ter velikosti. Odločite se lahko za tisk žepnih koledarjev, ki bodo na kratek ter jedrnat način sporočali osnovne podatke o vašem podjetju. Tako bodo koledarji 2017 prav vsakogar, ki bo dostopal do tovrstnega koledarja, informirali o obstoju vašega podjetja. To pa je seveda neprecenljivo, če pomislimo, da je to tudi vrsta brezplačnega oglaševanja. Le-tega pa zagotovo ni nikoli preveč.

Odločate se lahko tudi med različnimi stenskimi ter namiznimi različicami koledarjev, glede na vaše potrebe. Zaposleni v pisarnah vedno potrebujejo tudi namizne koledarje, na katere si lahko označijo vse pomembne datume, obletnice ter sestanke. Pri izbiri stenskih koledarjev se lahko odločate med različnimi izvedbami – enolistnimi, šestlistnimi ali trimesečnimi koledarji 2017. Le-ti so izjemno priročni, saj omogočajo enostaven vpogled v prihodnje mesece, pa tudi enostavno označevanje dni s plastičnim označevalcem.