Sveži parfumi so tisti, ki jih enostavno morate imeti

Vsakdo se želi počutiti sveže ob vsakem trenutku, a žal to vedno ne gre, lahko pa si preprosto pomagamo, če si zgolj omislimo pomočnika. Parfumi, ki vsebujejo prave sestavine so lahko odličen pomočnik, da nas osvežijo in praviloma so pakirani v majhnih flaškah, ki jih je enostavno imeti pri sebi, pa naj si bodi v ženski torbici ali v moškem žepu suknjiča. Kateri pa so najbolj sveži parfumi?

Sveži parfumi so tisti, ki so lahki in zračni in so njihova glavna sestavina cvetlični in sadni vonji. Za ženske so sigurno zelo primerna kombinacija sadno – cvetne dišave, saj bo vsako damo spremenila v seksi, igrivo in spogledljivo tigrico. Najbolj sveži parfumi vsebujejo tudi veliko citrusov, kot so pomaranča, mandarina in bergamotka. Idealna kombinacija za svež občutek pa je tudi jasmin, pomaranča, vanilija in mošus, s katero so parfumi odlična rešitev za sprostitev. Za moške pa naj bo citrusom dodan še makov cvet, s katerim parfumi postanejo nekoliko bolj specifičnega vonja, a kljub temu zelo osvežijo telo in duha.

parfumi

Vsekakor pa mak v kombinaciji z limono in mandarino ali pomarančo oddaja poseben vonj, kateremu se bo le redka ženska lahko uprla in se naredila, da ga ni zavonjala. Parfumi za samozavestne in glamurozne ženske pa naj bodo kombinacija jasmina, vrtnice, lotusa in mangolije, saj ta kombinacija oddaja nežen vonj, ki si ga pa bodo vseeno vsi zapomnili, zato je sigurno primeren za gala večere in poslovna kosila in večerje. Nič pa ne bo narobe, če bodo tovrstni parfumi oznanjali vašo prisotnost v sproščeni družbi z vašimi prijatelji. Za prijetne pomladne dni pa so za ženske izredno primerni parfumi, ki so mešanica cvetja in sadja ter katerim je dodana sandalovina in mošus.

Za moške pa je zelo primerna kombinacija grenivka in mešanica makovih listov ter mošusa, saj le – ta naredi dišavo se posebej privlačno, katero imajo ženske še posebej rade in se le s težavo uprejo skušnjavi, da bi se obrnile za moškim, ki jo nosi. Zagotovo pa so pravi parfumi za en ali drugi spol tisti, s katerimi se brez težav usedete med svoje najboljše prijatelje, ki vas zares dobro poznajo in se tam dobro počutite.