Proste domene z dobrim imenom

Imate podjetje? Ali ste poskrbeli za svojo vidnost na spletu? Če še niste je to skrajni čas, da to storite in to še danes. Da boste postali vidni na spletu potrebujete svojo lastno spletno stran. Vsaka spletna stran pa potrebuje svojo lastno domeno. Vsaka domena je unikatna in veliko spletnih domen z dobrimi imeni je že zasedenih. Proste domene, ki bi opisovale storitve, ki jih določeno podjetje izvaja so le še redke. Na voljo so samo še pod določenimi domenskimi končnicami.

Ste se spomnili kakšne dobre domene, ki bi jo želeli registrirati? Pohitite in poiščite proste domene na spletni strani spletninasveti.si še danes. Pred tem pa na blogu preberite še kakšen nasvet za izbiro prave proste domene za vaš posel.

proste domene
Pri izbiri proste domene lahko izbirate med različnimi domenskimi končnicami

Če imate podjetje je zelo pomembno, da imate kvalitetno spletno stran saj ljudje dan danes iščemo storitve večinoma samo še preko spleta. Spletna stran mora biti pregledna in vsebovati dobre informacije, ki nam pomagajo doseči potencialnega kupca. Za vsako spletno stran je še kako pomembno dobro ime. Ker pa je veliko domen zasedenih se ljudje le steška soočimo z iskanjem domen.

Za proste domene se je tako razvilo orodje, ki pomaga iskanje olajšati. Namreč vse kar morate storiti vi je samo to, da vpišete željeno ime v izbrano orodje ter nato izberete željene domenske končnice orodje pa vam izpiše proste domene, ki so še na razpolago za registracijo.

Če vaša domena pod določeno domensko končnico ni več na voljo oz. je že registrirana potem je vi ne morete več registirati. Izbrati morate drugo ime, ki pa je lahko podobno tistemu, ki ste si ga v osnovi zaželeli. Ker je ponudba res postala že omejena se nekateri odločajo tudi za še proste domene s šumniki, vendar pozor. Znajo se vam pojaviti težave z prejemanjem mailov.