Pipo catering in trgovina

Pripravljate poroko, rojstni dan, abrahama, god ali pa kakšno drugo svečano priložnost, pa nimate dovolj ljudi, ki bi poskrbeli za pogostitev gostov na le tej? Če je vaš odgovor na to vprašanje da, potem je PIPO catering prava rešitev za vas in vaše težave ter probleme. Podjetje PIPO bo poskrbelo za pogostitev vas in vaših gostov na vaših svečanih prireditvah, kot so krst, abraham, rojstni dan, poroka, poslovni sestanki in tako dalje. Vsa hrana je kakovostna in varna za uživanje. Osebje PIPO catering je profesionalno in prijazno ter prilagodljivo.

catering

Kaj sploh je catering? To je vrsta tako imenovane “bogate pogostitve”, ki jo pripravi za to primerno usposobljeno osebje oziroma podjetje. Vključuje pripravo hrane in pijače ter celotno prezentacijo le teh. Prav tako vključuje strežbo hrane in pijače na določenih dogodkih, katera pa ni obvezna, saj je lahko catering tudi samopostrežen in si hrano ter pijačo strežejo gosti sami. To jim daje več svobode pri izbiri vrste ter količine hrane.

Podjetje PIPO pa se ne ukvarja samo s cateringom, temveč ima v lasti tudi samopostrežno trgovino oziroma prodajalno, ki se ukvarja s prodajo na drobno. V njihovi prodajalni, ki se razteza na več kot dvesto kvadratnih metrov, boste našli ponudbo več kot devet tisočih izdelkov iz njihove redne ponudbe.

Poleg trgovine in cateringa pa vam nudijo tudi organizacijo razno raznih novoletnih zabav in najem večih prostorov za vaše bolj ali pa manj svečane dogodke.

V primeru, da ste se odločili za njihov catering ali pa katero koli drugo njihovo ponudbo, vam predlagamo, da jih kontaktirate preko njihove mobilne ali pa preko njihove stacionarne telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova. Prav tako jim lahko sledite na spletne socialnem omrežju Facebook.