Aluminijaste ograje ter ograje iz umetnih materialov za dolgotrajno vzdržljivost

Potrebujete vzdržljivo ograjo, s katero boste ogradili vaš vrt? Si želite sodobne ograje, ki bo vaš notranji prostor lepo zaokrožila, hkrati pa nudila tudi varnost? Potem je dobro, da preverite lastnosti alu in pvc ograj – le-te so namreč kakovostne, vzdržljive in ugodne, za nameček pa ne potrebujejo nobenega posebnega vzdrževanja, razen občasnega čiščenja za lepši sijaj. Izjemna ponudba so ograje Givos.

Aluminijaste ograje so primerne za notranje in zunanje prostore, pa naj  bodo ti domači ali poslovni. Ker so izdelane iz kakovostnega aluminija, so odporne na najrazličnejše vremenske in temperaturne vplive, ki ograjam iz umetnih materialov škodijo. Odporne so tudi na sol, zato bo njihova namestitev prišla prav tudi posameznikom, ki živijo ob morju.

ograje

Pvc ograje so izdelane iz enakih surovin kot pvc okna. Ker so, enako kot alu ograje, odporne na vremenske vplive, jih lahko uporabite predvsem kot zunanje ograje – za ogrado vrtov ali pa kot vhodna vrata. Z njimi lahko zagradite svojo teraso ali balkon. Izdelane so iz letvic, katerih širino in obliko je mogoče prilagajati. Prilagoditi je mogoče tudi razdaljo med letvicami, vendar vam odsvetujemo izbor razdalje, ki bi majhnim živalim omogočala vstop. Letvice so pritrjene na pvc stebre, ali pa na stebre iz nerjavečih materialov – odvisno od vaših želja.

Seveda je tako alu kot pvc ograje mogoče izdelati popolnoma po vaših merah. Uporabimo lahko različne dodatke ostalih materialov, kot so steklo, pleksi ali les. Popolnoma jih prilagodimo vašim potrebam in željam. Ker jih je enostavno oblikovati, jih lahko prilagodimo vsaki pokrajini ter vsaki obliki tal. Prilagajati je mogoče tudi barvo ograj ter dodajati različne zaključne učinke, kot je na primer mat ali brušen izgled.

Tako pvc kot alu ograje ne rjavijo, trohnijo, pokajo ali se kako drugače poškodujejo. Ne vpijajo vlage, zato jih ni potrebno barvati ali obnavljati. Materiali ne gorijo ter imajo izjemno dolgo življenjsko dobo.