Nakup novih notranjih vrat

Notranja vrata so zelo pomemben kos opreme stanovanja. Poznamo tudi vhodna vrata, vendar se bomo v tem članku posvetili predvsem notranjim vratom. Obstaja mnogo različnih stilov in tudi materialov iz katerih so le-te izdelane. Najpogosteje uporabljen material pri izdelavi vrat pa je les.

Glede na vaše potrebe, želje in samo obliko oz. velikost stanovanja se lahko odločite za predelna, drsna ali pa kakšna druga vrata. Ker sem sam ravno pred kratkim prenavljal stanovanj, vam bom to izkušnjo opisal kar na mojem primeru. Odločal sem se med nakupom v fizični trgovini in naročilo vrat pri mizarju. Oglasil sem se v obeh ustanovah in je že res, da je bila cena notranjih vrat izdelanih po meri malce dražja, vendar je bila kvaliteta neprimerljiva. Lahko vam je že jasno, za koga sem se odločil.

notranja vrata

Po pregledu nekaj obrtnikov sem se odločil za Mizarstvo Markelj iz Poljanske doline. Poleg pozitivnih odzivov ljudi na forumih, me je očarala tudi njihova galerija izdelkov, iz katere je razvidno, da res obvladajo svoje delo. Na predračun so mi zahvaljujoč malce večjemu naročilu priznali tudi popust. Kot, da to še ni bilo dovolj, pa sta bili v ceno všteti tudi demontaža starih in montaža novih vrat. Moram reči, da sem se pravilno odločil, saj je ekipa, ki mi je vrata izdelala in kasneje tudi montirala pri svojem delu res profesionalna in so svoje delo opravili vrhunsko.

Nakup notranjih vrat ni takšen zalogaj, kot se morda sprva zdi. Vse kar je potrebno je to, da za izdelavo poiščete kvalitetnega obrtnika, ki bo za vas vrata izdelal po konkurenčni ceni.