Najboljša garažna vrata za vas

Vam stara garažna vrata niso več všeč ali pa gradite novo garažo in ne veste, kje bi lahko dobili zelo kvalitetna garažna vrata? Ugodna ponudba garažnih vrat vas čaka v trgovini panela, kjer so imate izbiro med veliko različnih vrst vrat. Vrata se ponašajo z dobro kakovostjo saj so izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov.

Garažna vrata so tudi zelo varna saj imajo veliko varnostnih sistemov. Med zapiranjem vrat naj vas ne skrbi, da bi si po nepotrebnem priprli prste med reže saj imajo panele v vratih integriran sistem, kateri preprečuje, da bi si priprli prste. Včasih se lahko tudi zgodi, da bi kakšen vlomilec poskušal v hišo priti skozi garažo vendar naj vas to ne skrbi. Vrata imajo tudi vgrajen proti vlomni sistem, kateri bi vlomilcem povzročal kar velike probleme. Po nepotrebnem se nam lahko pripeti, da naš avto ali kaj drugega pustimo na mestu, kjer se garažna vrata zapirajo in ga tako poškodujemo. S temi garažnimi vrati teh težav ne boste imeli saj imajo vgrajen poseben sistem, ki pravočasno zazna predmete pod njimi in jih tako ne poškodujejo.

Tudi samo odpiranje in zapiranje je povsem enostavno saj imajo garažna vrata vgrajen motor. Vrata boste odprli le s pritiskom na gumb tako, da vam ob prihodu domov ne bo potrebno stopiti iz avta in nerodno odpirati vrata in tako dalje. Poleg tega imajo garažna vrata tudi 10 letno garancijo in tudi 5 letno garancijo na sam motor. Če pa vam nehote zmanjka elektrike pa lahko vrata tudi sami ročno odprete.

Vsak pa si tudi želi, da bi se garažna vrata ujemala z barvo naše fasade na hiši. Ob nakupi garažnih vrat si lahko tudi poveste kakšno barvo garažnih vrat si želite poleg tega pa tudi vzorec.garažna vrata