Ekoturizem Viženčar mali biser Krvavca

Se odpravljate na smučanje pa neveste kam? Obiščite nekdanjo turistično kmetijo Viženčar in uživajte v zimski idili in čudovitem kulinaričnem meniju. Na nadmorski višini 1500 metrov z idealno lokacijo tik ob smučišču stoji zgoraj omenjeno družinsko podjetje Viženčar, ki je iz turistične kmetije prešlo v smučarsko nastanitev z zdravo domačo hrano.Več informacij najdete tudi na njihovi spletni strani: http://www.vizencar-krvavec.si/

Njihovo podjetje obratuje že kar 22 let in se ukvarja z ekološkim pridelovanjem hrane zato bo prav vsa hrana, ki jo boste poizkusili pri njih vir njihovih pridnih rok. Navdušeni boste tako nad samo hrano kot nad ambientom, ki ga ponujajo. Že za dobrodošlico se boste lahko pogreli ob topli kmečki peči in čajem. Prijazno osebje bo poskrbelo, da boste kar se da lepo in brez skrbi preživeli oddih pri njih.

ekoturizem viženčar

Dobro pripravljeno smučišče in bližnja sedežnica vas bosta že na vse zgodaj dvignila iz postelje. Zadišal vam bo pravi kmečki zajtrk, ki vam bo dal moč in vas nasitil do kosila. Med tem časom boste lahko uživali v smučanju, bordanju ali sankanju na smučišču. Ko pa vas bo zazeblo se boste lahko hitro vrnili ter se ponovno pogreli s čajem in morda malo pogovorili s prijatelji ali družino ob topli kmečki peči.

Rezervirajte že danes saj imajo na turistični kmetiji Viženčar prav posebno ponudbo. če rezervirate danes 3 nočitve boste prejeli dodatno 4. nočitev popolnoma brezplačno. Take ponudbe ne boste našli nikjer drugje zato pohitite in izpolnite obrazec na spletni strani ter tako pridobite en dan brezplačnega bivanja na tem čudovitem koncu Slovenije.

Kontaktirate jih lahko na več načinov. Prvi način je obrazec na njihovi spletni strani, drugi način je da jim pišete na elektronski naslov ekotur.vizencar@gmail.com ter se tako dogovorite za prosti termin, tretji način pa je, da pokličete na telefonsko številko +386 (0)41 647 545 kjer se boste lahko z prijaznim osebjem dogovorili za željen termin.