Chuck E. Cheese – Teorija pizze

Verjamem, da naslov zveni malo smešno, če ne celo neumno, ampak bi radi govorili o teoriji, ki je bila do neke mere dokazana. Gre se za pizzo v ameriški verižni piceriji Chuchk E. Cheese. Če ste kdaj bili tam ali pa ste videli kakšne slike, ste opazili kaj čudnega in nenavadnega? Nekaj glede pizze in tem kako izgleda? Ne? Če ste ali pa ne, ostanite še malo in preberite kaj ta teorija vsebuje.

Pizza

Opazite kaj čudnega na zgornji sliki? To je pizza iz Chuck E. Cheesa in če pogledate na hitro, verjetno ne boste opazili, ali pa tudi boste saj je nekaj velikega. Gre se za to, da so vsi kosi drugačni. Ste to opazili? Kos najbližje našemu pogledu je manjši od obeh kosov ob strani.

Torej teorija je, da če otrok ali kdorkoli ne poje cele pizze, in ostane kos, dva, tri ali pol pizze, ni važno, vzamejo tiste ostale kose in jih dajo k drugi pizzi, tako dam dobijo novo. Če pogledate sliko, boste videli da je to smiselno, saj ne bi mogla biti tako oblikovana pizza, ker bi še vedno izgledala čisto drugače. Del teorije tudi pravi, da jo dajo skozi peko še enkrat in da zaradi tega vam ni treba skrbeti glede bacilov in podobnih umazanij.

Torej, če nekako povzamemo pizzo na sliki, imamo kos z ene pice, ki nam je najbližji. Tri kosi na desno so s svoje pizze in štirje kosi na levi so s svoje pizze. Ostanejo še štirje kosi, ki so nam najbolj oddaljeni. Če greste pogledati še ostale slike, samo vtipkajte ‘Chuck E. Cheese pizza’ in glejte slike. Opazili boste, da so reklamne pizze na sliki take kot bi morale biti. Okrogle in vsi kosi se skladajo.

Še ena razlika je tudi, da se salama ne sklada čisto. Poglejte spodnje slike, ki kažejo isto kot zgornja slika.

Pizza

Pizza

Se vam zdi, da bi se pizza lahko tako spekla? En kos za celo skorjo daljši od ostalih, nekateri za pol skorje manjši.

To je seveda teorija, čeprav je neki delavec nekaj povedal, a trenutno to ostane le mnenje, teorija in nič drugega.

Kaj se pa vam zdi? Mislite, da je to res ali se dogaja kaj drugega? Mogoče pa se ne dogaja nič in bi le radi publiciteto? Ali pa ne znajo peči pizz? Ampak to ne more biti to, saj nekatere pizze pridejo normalne in čisto lepe. Nekaj potem se dogaja. Ampak kaj?

Verjamem, da ste si zdaj ustvarili mnenje, tako da vprašajte druge, malo pobrskajte in poglejte, kaj pa če je tista pizza, ki ste jo jedli, del pizze nekoga drugega? Nikoli ne veš. Upam da nimate zdaj uničenega mnenja, saj je bila le teorija z nekaj dokazi. Če vam je pa vseeno pa dober tek!