Zidani kamini Furlan

Tradicija podjetja Furlan so zidani kamini. Pri njih veljajo že od leta 1929. Podjetje Furlan se z zidanimi kamini ukvarja že vrsto let, njihovi kamini so zelo kakovostni, saj se s tem ukvarjajo že vrsto let in so temu poslu zelo predani. Za njimi je že veliko izkušenj, predanosti in znanja, ki so si ga nabrali skozi vsa leta delovanja. Zidani kamini, so lahko glavni del vašega doma, zato je zelo pomembno, kakšnega si izberete in kje ga postavite. Furlan podjetje ima v ponudbi zidane kamne lastne proizvodnje. Seveda vam nudijo več velikosti vrat in kurišč, 3D izris kamna, njihovi zidani kamini pa se vsekakor prilagodijo vašemu prostoru, kar je tudi zelo pomembno. Njihova obloga kamina pa je lahko iz keramike, ometa pečnic, kamna itd.

zidani kamini
Seveda pa ne obstaja samo ena vrsta zidanih kaminov. Zidani kamini so nekaj, s čimer lahko ustvarimo zelo topel in domač pridih našemu domu. Obstajajo klasični, akumulacijski, kombinirani akumulacijski in pa toplozračni kamini, ter še kamini za centralno ogrevanje. Izbire imate zelo veliko, zato verjamem, da boste nedvomno našli nekaj, kar vam bo všeč.

Zidani kamini so nekaj, s čimer se da veliko naresti. Tako kot prostori in kuhinje, imajo kamini veliko slogov. Lahko so moderni, klasični ali pa rustikalni. Kamini so različnih velikosti in oblik, zato se za vsakogar najde nekaj za njihov dom. Torej morda ste že opazili, ampak zidani kamini so res stvar, s katero lahko naredite marsikaj. Kamini so lahko ravni, kotni, tristranski ali tunelski. Podjetje Furlan pa vam ponuja bogato ponudbo kar 100 različnih modelov keramičnih ploščic za oblogo vašega kamina, kar je seveda zelo dobro.  Če niste prepričani v to ali bi si privoščili zidani kamin, vam toplo polagam srce, da si pregledate ponudbo podjetja Furlan, saj vam zagotavljam, da se boste zaljubili v vsaj en kamin, tam pa vam bodo strokovnjaki pomagali pri izbiri kamina.