Tečaj francoščine odpira svet priložnosti

Pravilna raba jezika je zaklad, ki nas prikaže v najboljši možni luči pred katerimkoli sogovornikom. Poznavanje več jezikov je dodatna prednost, ki jo najbolje povzema rek več znaš, več veljaš. In prav zato je tečaj francoščine pravilna izbira za vse, ki želite svoje znanje nadgraditi in v nabor znanj, ki vam lahko pomaga v zasebnem in poslovnem življenju, dodati še znanje francoskega jezika.

Zakaj izbrati tečaj francoščine?

Francoščina, podobno kot angleščina, španščina in nemščina, sodi med svetovne jezike, ki jih uporablja raznolik nabor držav in njihovih prebivalcev. Francoski jezik tako za komunikacijo uporablja več kot 300 milijonov ljudi na petih različnih kontinentih. Dodatno pa je francoščina peti najpogosteje uporabljen jezik na svetu.

Francoščina je pomembna v sodobnem mednarodnem svetu zaposlitev, pri čemer znanje francoskega jezika odpira številne možnosti tako v Franciji kot drugih državah sveta. Da, tudi v Sloveniji znanje francoščine predstavlja velik plus za iskalce zaposlitve. Z njim pa si lahko dobro pomagate tudi na potovanjih, kjer pogosto francoščino dobro obvladajo tudi receptorji v hotelih, turistični vodiči in receptorji različnih turističnih atrakcij.

 

bonjour

 

Kako poteka tečaj francoščine?

Tečaj francoščine je oblikovan na način, da najprej preveri in učence razporedi glede na raven znanja v skupine od A1 do C2. Pri tem se preverjajo vsa področja rabe jezika – od razumevanja, pisanja, branja in govorjenja. Nato sledi učenje.

Odločite se lahko med klasičnim in hitrejšim načinom učenja. Klasični način zajema postopno učenje, ki traja dalj časa, hitrejše metode pa od vas zahtevajo intenziven trening, ki traja nekaj tednov. Pri tem se poudarek pri rabi hitrejše (superlearnig) metode usmeri v področja, kjer so prisotne največje pomanjkljivosti, ki se ob vašem popolnem usmerjanju v trening hitro nadomestijo.

Poleg superlearning metod je kot primere dobre prakse pomembno izpostaviti tudi tečaje poslovne francoščine, ki je v sodobnem času že pridobila velik pomen. Jezik namreč vse pogosteje uporabljamo prav v povezavi s službo, pri tem je ob povezavah s francoskimi podjetji raba francoščine skoraj nujna. Saj veste, Francozi so znani po tem, da obvladajo samo svoj jezik, da bi priložnost dela z njimi najbolje izkoristili, pa je potrebno vložiti svoj čas in pridobiti nova znanja.