Smrekovo mazilo in izdelki iz smole

Podjetje Smrekovit že od leta 1990, v svoji ponudbi ponuja različne izdelke iz naravne smole, kot je naprimer smrekovo mazilo. Vsi smolni izdelki so plod naših prednikov, podjetje pa z svojimi dolgoletnimi izkušnjami izdeluje različne izdelke iz smrekove smole. Za smrekovo mazilo smolo dobijo iz slovenskih gozdov, tako, da je kvaliteta zagotovljena. Smrekovo mazilo in ostali izdelki so povsem naravni in ne vsebujejo nobenih umetnih dodatkov, ki vam lahko samo škodijo. Zakaj bi izdelkom dodajali neke umetne snovi, ki izdelku dodajo le vonj, barvo, teksturo itd., ker je najbolj potrebno izkoristiti naravne danosti, kar smole je. Sigurno ste že kdaj sprehajali po gozdu, bili malo nepazljivi in hitro ste lahko dobili smolo na roko. Ta je na otip lepljiva in neprijetna, ko pa jo želite dati dol, pa je nato vaše celo telo lepljivo, nanj pa se prilepijo razne smeti.

smrekovo mazilo

A verjetno niste vedeli, da je smola odlična za vašo kožo, ker jo neguje, spodbuja in krepi njen mehanizem, delovanje in prekrvavitev krvi. Tako lahko smrekovo mazilo izkoristite za razne masaže, ki je cenovno ugodna. Lahko ste prepričani, da so v smrekovih izdelkih 100% naravni, ker smolo nabirajo sami, tako, da ne kupujejo mačka v žaklju. Seveda, pa je njihov sistem pobiranja preverjen, tako, da ne škodi drevesu, ker je le pomembno, da gledajo iz trajnostnega vidika.

Smrekovo mazilo oz. njegova proizvodnja je narejena skrbno in natančno, pomembno je tudi, da je narejena ročno, ker le tako izdelki dobijo neko posebno energijo. Pri tem pa seveda upoštevajo le visoke standarde higiene in varnosti. Pri podjetju pa pazijo tudi na to, da so izdelki reciklirani, tako pa bodo poskrbeli, da bo okolje manj onesnaženo. Podjetje pa se odraža tudi z svojo karitativnostjo, ker vedo, da se lahko vsak lahko znajde v socialni stiski. Vsem, ki so v stiski brez denarja, omogočajo, da dobijo smrekovo mazilo brezplačno, v prodaji pa se trudijo vzdrževati nizko ceno izdelkov, tako si jih lahko kupi kdor koli, ter tako naredi nekaj dobrega za svoje telo.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate njihov katalog, v katerem vam ponujajo različne izdelke, od smrekove kreme, ki ima hladilne učinke, razne kapsule, ki bodo imele le pozitivne učinke na vaše telo, imajo pa tudi smrekovo oralno pršilo, ki ga lahko naročite z okusom mentola ali pomaranče. Smrekovo mazilo ter ostale izdelke, si lahko pogledate na njihovi spletni strani, v kolikor pa želite izvedeti več o izdelkih pa jih lahko pokličete ali obiščete.