Konopljina smola

Konopljina smola je v bistvu zdravilna smola. Ima kar nekaj zdravilnih učinkov. Je pa smola iz industrijske konoplje, tako da straha, da bi bili zadeti ne rabite imeti. To pomeni, da so konoplji snovi, ki povzročajo zadetost odvzete. Več o tej konopljini smoli pa si lahko preberete na: https://mojcbd.si/kategorija-izdelka/smole/.

konopljina smola

Konopljina smola ali pa lahko uporabljate tudi ime CBD smola je zdravilna stvar. Izdelana je iz industrijsko predelanih konopljinih cvetov. Je pa, ker je iz industrijske konoplje, smola čisto legalna za jemanje. Seveda pa pazite, da se držite priporočene količine, ki jo morate vzeti. Konopljina smola ima oziroma vsebuje aktivne in neaktivne biološke učinkovine. Ta prve učinkovine torej aktivne delujejo fiziološko na človeka ali pa na žival. Ja tudi pri živalih lahko uporabljate konopljino smolo. Spet pa se prej posvetujte s strokovnjakom kolikšno količino lahko sploh živali date. Da ne bo preveč. Ima pa ta smola iz konoplje tudi vonj, tako da vas to naj ne odvrne, da je ne bi jemali. Mogoče bo nekaterim dišala, spet drugim pa ne.

Kot sem že rekla ima pa konopljina smola tudi zdravilne učinke. Smola zdravi oziroma deluje pri uravnovešanju imunskega sistema, zmanjšanju vnetja, je tudi za boljši spanec, izboljša delovanje srca, preprečuje avtoimune bolezni, preprečuje epileptične napade, lajša težave s kostmi, odpravlja luskavico, lajša simptome bolezni AIDS ter blaži kronične bolezni. Naj povem, da pa ima še več zdravilnih učinkov, tako da se jo res splača kupiti in jo imeti. Tudi kot preventivo jo lahko jemljete.

Konopljina smola je super. Kupite jo lahko v bistvu že marsikje. Ampak vam priporočam trgovino Moj CBD, kjer imajo še več izdelkov iz industrijske konoplje. Res vam priporočam to smolo iz konoplje, ker vam bo pozdravila marsikatero bolezen. Kot sem že rekla ima veliko zdravilnih učinkov. Kupite si svojo smolo in se o teh zdravilnih učinkih prepričajte sami.