Zakaj se uporablja Kolagen?

Tisti, ki še ne veste zakaj se uporablja Kolagen, boste v tem članku lahko prebrali nekaj osnovnih informacij, ki vam lahko služijo za informiranje o tem izdelku. Gre namreč za izdelek, ki je zelo kvaliteten, saj ga priznavajo številni strokovnjaki s tega področja. Kolagen izboljšuje stanje in strukturo kože, vaših las in nohtov. Vsi, ki imate težave z prej naštetim, si lahko pomagate s Kolagenom. Seveda je to nekaj, kar vam bo na dolgi rok pomagalo, rezultati pa ne morejo biti vidni čez noč, zato je prav, da ste potrpežljivi in da nič ne hitite oz. da niste prav nič neučakani. Kolagen spodbuja kožo, da izgleda nekoliko bolj mlado, kar si želi veliko žensk, pa tudi nekaj moških.

kolagen

Prav tako Kolagen pripomore k povečevanju vlažnosti kože in v kolikor imate težave na tem področju, bo to odlična rešitev za vas. Prav tako lahko pričakujete, da bo po uporabi vaša koža bolj gladka in zelo mehka. Prožnost in zmanjšanje videza gub se bodo prav tako poznale, zato je vsekakor ta izdelek zares nekaj posebnega, saj omogoča širok spekter prednosti, ki jih bo stranka deležna ob uporabi. V kolikor imate težavo z rastjo las, je prav tako dobro, da se Kolagen redno uporablja, saj Kolagen vzpodbuja rast las in tako lahko dosežete zelo dobre rezultate na dolgi rok.

Tisti, ki menite, da Kolagen ni primeren za vas, se vseeno pustite presenetiti, saj nikoli ne veste, kdaj se lahko na trgu najde kakšen izdelek, ki vas bo vsaj malo presenetil. V kolikor imate težave z nohti, če se vam lomijo in podobno, bo tudi Kolagen izredno učinkovit. Kakorkoli že, gre za prehranski dodatek in je odlična rešitev za številne težave, zato se le potrudite, da boste prišli do njega in ga preizkusili. Lahko mirno rečemo, da je na tem področju konkurenca izredno močna, kar se toliko bolj govori v prid Kolagenu, saj se v tej množici konkurentov zelo dobro pozicionira na trgu.

Catering za podjetja in posameznike

V primeru, da potrebujete zanesljiv in kar se da ugoden catering je Pipo prava izbira za vas. Primeren je tako za podjetja, kot za posameznike, ki praznujejo rojstni dan, poroko, obletnico ali pa slavijo kakšen drug dogodek. V primeru, da ne veste kakšno postrežbo izbrati, Pipo ponuja pravo kulinarično doživetja za vasi n vaša goste. Imajo izredno bogate izkušnje na področju cateringa, saj poslujejo že kar 25 let. Izkušnje neprestano nadgrajujejo ter se izobražujejo, saj želijo svojim naročnikom ponuditi le najboljše. Odlikuje jih profesionalno in izkušeno osebje, ki je pravzaprav izredno pomembno za uspeh podjetja.

catering

Catering Pipo sestavlja natančno osebje, o njihovi odlični postrežbi pa je govora tudi s strani naročnikov. Vedno znova so pozitivno presenečeni nad delov omenjenega cateringa. Uspešno sodelujejo s svojimi strankami ter ohranjajo iskrene ter korektne odnose. Vedno se držijo dogovorjenega načrta in ure ter so izredno dosledni. Catering Pipo je znan po odlični komunikaciji s stranko, saj za tovrstne dogodke tudi podrobnosti veliko štejejo. So aktivni poslušalci svojih strank, saj je potrebno, da jih dodobra razumejo. Spoznajo se na potrebe naročnikov in zagotavljajo vrhunsko storitev. Z njihovo pomočjo bo vaš najbolj dragocen dogodek v življenju prinesel obilico krasnih spominov. Omenjen catering organizira dogodek po vaši meri oziroma navodilih. Ta navodila morajo biti jasno zastavljena, dobro pa je da podjetje s svojih izkušenj predlaga določene ideje. Stranka je vsekakor na prvem mestu, vendar nima toliko bogatih izkušenj na področju cateringa. Catering more biti zanesljiv in dobro organiziran, da vse poteka po planu. Na željo stranke uredijo okolico ter gostom in gostiteljem priskrbijo hrano in pijačo po želji. Skozi celotno dogajanje Catering Pipo skrbi, da je za vse ljudi na vaši zabavi poskrbljeno ter, da je vse kakor mora biti. Zavedajo se, da je to dogodek izključno od gostitelja, zato se vanj ne vključujejo.

Selitveni servis za vaše pohištvo

Kern je selitveni servis, ki preseli vaše pohištvo in različne predmete iz točke A do točke B. V svoji dejavnosti so izredno zanesljivi, hkrati pa jih odlikuje natančnost, previdnost in prijaznost do strank. Zanesljiv selitveni servis Kern ima v lasti vozila in zaposluje zgolj osebje, ki je korektno, hkrati pa s tem svojim strankam zagotavlja nemoten proces selitve. Ker selitve izvajajo kakovostno, se na to ustrezno pripravijo ter zaščitijo vaše imetje. Vedo, kaj strankam pomenijo njihovi predmeti, kajti vsi ljudje smo navezani na njih. Bodisi je to naša najljubša stara omara, ki je ne želimo zavreči ali pa knjige, ki jih tako radi prebiramo. Selitveni servis pri svojih storitvah s stvarmi ravna skrbno ter stranki zagotovi kvaliteto seljenja.

selitveni servis

V kolikor se z njimi dogovorite za celotno izvedbo selitve, torej vse od priprave pohištva pa vse tja do zaščite predmetov, tudi to opravijo popolnoma profesionalno. Na svojem področju so izredno samoiniciativni, zato selitveni servis ne bo potreboval vaše pomoči. Z njimi se lahko tudi dogovorite, da razmontirajo vaše pohištvo v starem prebivališču in ga postavijo v novem. Vse to je odvisno od vaših želj in potreb. Lahko selijo tudi zgolj pohištva in razne predmete. Če se odločite za tovrsten selitveni servis, lahko pričakujete vrhunsko opravljeno storitev, saj bo osebje vaše predmete ustrezno zaščitilo, razstavilo in pripeljalo v vaše novo domovanje. Osebje ima namreč bogate izkušnje s tovrstno panogo, delo pa opravijo izredno kakovostno in hitro. Njihova ponudba je nadvse ugodna, saj poleg vrhunske storitve nudijo strankam tudi nizke cene. Selitveni servis Kern zaračuna storitev glede na količino predmetov, ki jih želite preseliti, zahtevnost selitve in razdaljo med starim in novim domom. Ponudba zajema selitve pisarn in stanovanj, montažo in demontažo raznega pohištva, selitve računalniške opreme, dokumentacij, arhivov, opreme, gospodinjskih aparatov in podobno. Na željo stranke lahko pohištvo odpeljejo tudi na deponijo.

Ženski čevlji za zimski čas

Ob spremembi letnega časa se še posebej ženske rade pogovarjamo o čevljih. Kakšni ženski čevlji so moderni letošnjo zimo? Kje jih lahko kupimo? Kje so cene najbolj ugodne? Veliko odgovorov na ta vprašanja najdete na spletni strani http://www.madame.si/blog/zenski-cevlji/.

Ženski čevlji že od nekdaj za ženske predstavljajo modni dodatek. Ko gre ženska mimo trgovine s čevlji se bo ustavila, pa čeprav si je pred dvemi dnevi kupila nov par čevljev. Reče si, da gre v trgovino samo pogledati kakšno ponudbo imajo, a vendar se velikokrat zgodi da ne odide iz trgovine ne da bi si kupila še ene gležnarje, ki bodo pa res pasale prav k vsem kavbojkam in k vsem bundicam.

ženski čevlji

Ker je prišel zimski čas pa so aktualni naslednji ženski čevlji:

Gležnarji
Lahko segajo pod ali nad gleženj. Obstajajo tako nizki gležnarji, kot gležnarji s peto, ali platformo. Gležnarji se nosijo predvsem v jesenskem času in zimskem času, saj je to obutev ki ima ponavadi odebeljen podplat, zato da nas v mrzlih dneh ne zebe v noge. Gležnarji so moderni ves čas, saj jim lahko spremenimo videz pa naj bo to material iz katerega so narejeni ali pa dodatki na samem gležnarju.

Škornji
Lahko segajo pod ali nad koleno. Predvsem letos so izredno moderni visoki škornji, ki segajo preko kolena. Prav tako kot gležnarji so lahko škornji brez pete ali s peto.

Oxfordke
Ženski čevlji ki jih lahko nosimo skozi celo leto, čez zimo pa predstavljajo elegantno nizko obutev namesto balerink, saj so zaprte.

Superge
So ženski čevlji, ki so aktualno skozi vse leto in zraven vseh oblačil, saj najdemo tako športne kot tudi moderne superge.

Ker zima že trka na vrata, se je potrebno hitro pripraviti z potrebno obutvijo, tako da si vzemite čas in preglejte kateri čevlji so vam všeč in za katere čevlje boste odšteli denar, da jih boste zares nosili in uskladili z vašo garderobo.

Sedežne garniture, za udobno poležavanje

Le kdo ne bi poznal občutka, ko prideš domov po naporni službi in se, da bi se malo odpočil lahko uležeš na udobno sedežno garnituro. Morda pa zunaj cel dan dežuje in si na njej lahko prebiramo našo najljubšo knjigo ali pa se morda udobno stiskamo z našo najdražjo osebo. Sedežne garniture imajo ponavadi v našem domu poseben prostor in tudi pomen, zato si največkrat vzamemo več časa za njeno izbiro kot pa za druge kose pohištva.

Sedežne garniture so ponavadi nameščene v naši dnevni sobi, saj se tam  tudi družimo z našimi prijatelji in svojci in prav vsak se najprej usede na ta za nas osrednji del dnevne sobe. Boljše sedežne garniture imajo možnost ležišča, tako da jih lahko raztegnemo in svojim gostom ponudimo prenočišče ali pa samo počitek.  Sedežne garniture lahko naročite tudi kar preko interneta. Na voljo imate različne modele, ki so tudi različnih barv ter zelo kvalitetnih materialov, so tudi enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Ker so tudi brez škodljivih kemijskih snovi, nam ni treba prav nič skrbeti.

sedežne garniture

Dostava je zelo hitra, kajti se zelo držijo dobavnih rokov. Sedežne garniture dopolnjujejo ambient čisto vsakega stanovanja ali doma, nudijo pa vam tudi garancijo na vaše zadovoljstvo. V primeru da temu ni tako vam v mesecu dni povrnejo vaš denar. Za povprečno sedežno garnituro boste odšteli okoli 200 evrov če gledamo spletno ceno, medtem če želimo boljšo sedežno lahko damu tudi preko par tisoč evrov. Zahvaljujoč temu, da si lahko primerke ogledamo na internetu pa lahko zelo lepo in udobno sedežno dobimo že za okoli tisočaka. Poskrbeti moramo da bomo sedežne garniture lepo skrbeli za njih, jih vzdrževali in nam bodo dolgo služile. Ni namreč lepšega kot se spočiti ali pa tudi naspati v udobni sedežni.

In Decor nam omogoča, da lahko pohištvo kupimo direktno iz evropskih tovarn in se s tem lahko izognemo marži.

Kakovostna otroška postelja je ključna za dober razvoj otroka

Prva otroška postelja mora imeti ravno posteljno dno in čim bolj trdo vzmetnico.

Nekateri strokovnjaki so prepričani, da bi morali otroci v prvih mesecih spati na popolnoma ravnem in trdem ležišču, saj edino slednje omogoča najboljši nevrološki razvoj. Hrbtenica v prvih mesecih ni še dovolj razvita in zaradi tega rabi veliko mero pozornosti. Če otrok spi na mehkem ležišču, se lahko hrbtenica krivo zaraste in slednje vodi v krivo hrbtenico, kar bo otrok občutil šele tekom odraščanja. Nakup otroške posteljice je torej zelo pomembna naloga, predvsem pa je pomembno, da se starši glede same kakovosti posvetujejo s strokovnjakom, ki bo znal svetovati, kateri jogi je za otroka najbolj primeren. Prav tako se majhnemu otroku ne sme dati vzglavnika, ki bi še dodatno držal hrbtenico v nepravilni legi.

V prvih mesecih otrokovega življenja lahko starši z nepravilnimi oziroma napačnimi odločitvami naredijo otroku veliko škode, predvsem pa vplivajo na njegov zdrav razvoj. Strokovnjaki so mnenja, da otrok v svojem prvem letu nikakor nima težnje po vzglavniku in ga dejansko ne potrebuje. Če pa starši menijo, da otrok potrebuje vzglavnik, naj izberejo takšnega, ki bo ohranil hrbtenico v ravni liniji, torej najtanjši možen vzglavnik. V prvih mesecih bi moral otrok spati največ časa na boku, čim manj časa na trebuščku, saj lahko pride do smrti v posteljici, prav zaradi tega je pomembno, kako otroka oblagamo.

otroška postelja

V tem primeru so smiselni vzglavniki, vendar le za ohranjanje lege na boku in nikakor zato, da bi jih namestili pod glavo. Čim otrok odraste in se odločimo, da je čas za nakup primernega vzglavnika, pa pazimo, da slednji ni premehek ali pretrd. Pretanek vzglavnik v kasnejših letih ni smiseln, saj z njim ne dosežemo ustrezne lege. Bolj tanki vzglavniki so primerni za tiste, ki spijo veliko na trebuhu ali hrbtu, nekoliko debelejši pa za tiste, ki spijo na boku. Otroška posteljica je sestavljena tudi iz odeje. Odeja mora biti lahka. Najbolje je, da je ločena za poletne mesece in zimske mesece. Otroke ponoči ne sme zebsti, hkrati pa ne smemo otroka preveč pokriti, da bo pod odejo ves moker, saj bo s tem njegovo spanje slabo in se bo zjutraj zbudil utrujen.

Najti moramo neko ravnotežje. Je pa res, da se tukaj ljudje razlikujemo, nekateri imajo raje topleje, spet drugi hladneje, nekaterim je hitro vroče, spet drugim ne. Treba je najprej spoznati svojega otroka in šele nato ukrepati in kupiti primerno posteljnino. Pri nakupu posteljnine pazimo, da je iz naravnih materialov, ki so okolju in otrokovemu zdravju neškodljivi. Perje se pri otrocih ne priporoča, saj se lahko v perju zaredijo pršice in ponovno povzročijo alergijo, prav tako je perje dokaj težko čistiti. Najbolje je, da se kupijo odeje, ki so pralne, ki se jih z lahkoto neguje in ki so čim bolj lahke. Izbirate lahko med različnimi tipi volj, za vzglavnik pa najdemo tudi druga naravna polnila. Otroška posteljica naj bo kraj, kamor se otrok z veseljem vrača, kjer preživi veliko časa in katera mu je čim bolj udobna.

Otroške posteljice morajo biti kupljene in sestavljene po otrokovih željah, ki se lahko razlikujejo od želj staršev.

 

Lasersko odstranjevanje dlak proti poraščenosti

Poraščenost predstavlja problem, tako pri moških, kot pri ženskah. Med drugim predstavlja kozmetično težavo, lahko pa je prav tako posledica hormonskega neravnovesja. V primeru, da imate tovrstne težave, se obrnite na lasersko odstranjevanje dlak. Poraščenost ima še posebno negativen vpliv na človeka, če je le-ta na vidnih mestih, torej na obrazu ter hrbtu.

Lasersko odstranjevanje dlak

Lasersko odstranjevanje dlak je proces, ki zahteva več ponovitev, če želimo, da so dlake resnično odstranjene. Vsekakor se tovrsten poseg ne izvaja na očeh. Odstranjevanje dlak in njen poseg je uspešen po večini telesa, saj jih odstrani na učinkovit način. Prav tako je tovrstna metoda primerna tako za moški, kot ženski spol ter za vse tipe kože in starosti. Najbolj učinkovita metoda je, ko so dlake bolj izrazite in močnejše, koža pa je svetla. Lasersko odstranjevanje dlak je manj učinkovito, če so dlake svetle in puhaste. Vsekakor pa, če si želite tovrstnega posega, ne odlašajte, saj vam bo spremenil življenje v pozitivnem smislu. Poseg je varen in uspešen, če upoštevate dana navodila, ki vam jih obrazloži strokovnjak. Z vami se namreč pogovori in vam da ustrezne napotke. Lasersko odstranjevanje dlak deluje na živi del dlačnega mešička, ta pa skrbi, da se dlake na novo tvorijo in obnavljajo. Laser s pomočjo določene valovne dolžine prodre skozi kožo ter sprošča energijo, ki uniči koren dlake. Lasersko odstranjevanje dlak je proces, zato je po navadi potrebnih več ponovitev (5 do 7). Vsekakor morate vzeti v ozir, da je cikel rasti dlak po vsem telesu drugačen, zato je samo odstranjevanje predvsem odvisno od cikla. Če je dlaka med tem procesom v aktivni fazi, jo je možno z lahkoto uničiti. V primeru, da je v fazi mirovanja pa bo v enem ali treh mesecih ponovno zrastla. Lasersko odstranjevanje dlak je ravno zato potrebno večkrat ponoviti, če želimo priti do želenih rezultatov ter lepe kože.

Kateri zobni aparat izbrati?

Vsem nam veliko pomeni, kaj si o nas mislijo drugi. Vedno želimo narediti dober prvi vtis. Želimo se sproščeno smejati in pogovarjati ter sproščeno komunicirati. Če naši zobje niso ravni, je naš smeh zadržan, pogosto ga želimo skriti. To vpliva na naše razpoloženje in počutje. Ortodontska poravnava zob je rešitev, ki nam poravna zobe in omogoči sproščen nasmeh. Pri ortodontskem zdravljenju je najbolj pomembna izbira kakovostnega zobnega aparata.

Zobni aparat je posebna naprava, ki uravnava zobe. Poznamo več vrst zobnih aparatov, najpogostejša delitev je med snemljive in fiksne. Danes zobni aparati niso več le kup železa, ki nam ga ortodont namesti na zobe, ampak je izbor zelo širok, tako da se za vsakega zagotovo najde dobra rešitev.

zobni aparati

Najbolj so še vedno razširjeni klasični fiksni zobni aparati, ki so tudi najbolj učinkoviti. Pacientom so na voljo izboljšane verzije kovinskih zobnih aparatov, katerih videz se lahko izboljša z uporabo pisanih barvnih elastik. Sploh pri otrocih je izbira barvnih elastik pravo doživetje, ko njihovi zobje naenkrat zasijejo v različnih barvnih odtenkih od roza, modre, zelene, rumene in drugih barv. Predvsem pri otrocih pa se uporabljajo še druge vrste snemnih zobnih aparatov, ki se lahko za določen čas snamejo iz ust.

Pri odraslih pacientih so čedalje popularnejši manj vidni zobni aparati, med katere sodijo brezbarvni, lingvalni in »nevidni« zobni aparati, katerih slaba stran je, da je cena njihove namestitve nekoliko višja. Pri prvih se uporabljajo bele ali prozorne zvezdice, ki jih ortodont nalepi na zobe. Lingvalni zobni aparati so skriti na notranji strani zob. Med »nevidne« zobne parate sodijo različni snemne folije, ki se imenujejo alignerji. Poznamo več vrst teh sistemov, najbolj znane so Invisalign.

Pri ortodontskem zdravljenju je izjemno pomembno redno čiščenje zobnega aparata, sploh zato ker je ščetkanje nekoliko oteženo. Zelo je pomembno, da se redno sistematično čistijo tako zobje in medzobni prostori kot tudi nosilci zobnega aparata. V prodaji so številne zobne ščetke, ki so prilagojene higieni v času ortodontskega zdravljenja in s katerimi lažje dosežemo vse skrite kotičke naših zob. O pravilni ustni higieni v času ortodontskega zdravljenja vam bo svetoval ortodont.

Hemeroidi in kako omilimo bolečine?

Opažate kri v blatu, vas boli in skrbi okoli zadnjika ter opažate oteklino?

Najverjetneje vas mučijo hemeroidi.

Vendrar imamo za vas nasvete kako se čim hitreje in na najbolj enostaven način znebimo te boleče nadloge. Čeprav hemeroidi niso smrtno nevarni, so pa zelo moteči in nas lahko močno ovirajo pri vsakdanjem življenju. Kar 89% ljudi se je vsaj enkrat tekom življenja srečalo z njimi in verjetno lahko vsak potrdi, da tisti čas zagotovo ni prijeten in so se morali zaradi njih tudi čemu odpovedati. Nasplošno pa velja, da se hemeroidi, ko so “ozdravljeni” še vedno pojavljajo in to v vedno hujši obliki. Zato je izredno pomembno, da jih jemljemo resno in da jih poskušamo čimprej zdraviti. V par korakih spoznajte kaj lahko storite, če imate v sumu hemeroide ter kako se jim lahko izognemo.

hemeroidi

Kaj lahko storite, če sumite hemeroide?

  1. Korak- Obiščite vašega osebnega zdravnika. To je izredno pomembno, saj lahko krvavitev, skbečico in otrdlino okoli zadnjika povzročijo tudi druge stvari in niso nujno ravno hemeroidi. Zato je nujen obisk, da izključijo ostale bolezni, vključno z rakom debelega črevesja ali rak danke, in se temeljito razišče kaj je vzrok težav.
  2. Korak- Če ugotovite, da imate res hemeroide, uporabljajte mazila, ki blažijo simptome hemeroidov (verjetno vam jih bo na koncu pregleda predpisal kar osebni zdravnik).
  3. Korak- Skrbite za svoj zadnjični predel, tako da zadnjično odprtino umivate v mlačni vodi in ne uporabljate mil, ampak samo vodo in posebna mila za hemeroide. Lahko si na mesto bolečine in otekline date tudi mrzle obkladke. Zelo pomembno je, da se po odvajanju blata vedno brišete z mokrim wc papirjem in si zadnjik vedno posušite do suhega.

Kaj pa lahko storite preden vas napadejo hemeroidi?

  1. Korak- Zelo pomembna je zdrava prehrana (veliko sadnja, zelenjave, vlaknin, žitaric) in izogibanje hrani, ki nas zapre.
  2. Korak-Fizična aktivnost in gibanje poskrbi zato, da lažje odvajamo blato, hkrati pa zmanjšujemo tveganje za debelost.
  3. Korak- Ko vas mudi na potrebo ne odlašajte.
  4. Korak- Skrbite za vašo zadnjično odprtino in ne zanemarjajte nikakršnih simptomov.

Saj poznate pregovor, bolje preventiva, kot kurativa.

Hujšanje na enostaven način

Ali vedno znova začenjate z dietami, ki ne delujejo?

Hujšanje je z novimi raziskavami postalo enostavno.  Raziskave so pokazale, da limonin sok, ki ga spijemo toplega zjutraj na tešče, pri tem izjemno pomaga. Poizkusite svoja jutra začeti s toplo limonado, kislina v limoni namreč pospešuje presnovo in porabo maščobnih celic. Poleg tega pa nas oskrbi še z dozo zelo pomembnega vitamina C.

Če ne marate kislosti limonade pa imamo za vas rešitev, ekstrakt citronske kisline, ki ga lahko naročite na spletni strani: http://garcinia-elixir.si/. Ta bo pospešil hujšanje in hkrati preprečeval nabiranje maščobe na nezaželjenih predelih.

hujšanje

Seveda bo v pomoč tudi redno gibanje. Priporočamo, da se gibljete vsaj pol ure dnevno, 3-5 krat tedensko. To gibanje je lahko hoja, tek, pilates, aerobika ali pa bi se lahko morda vpisali na zumbo. Hujšanje boste s tem še pospešili, in morda spoznali nove prijatelje. Vendar pazljivo, začnite počasi. Nikakor si ne zadajte prevelikega cilja, da boste zdaj pretekli maraton. Pri pretiranih začetkih se rado zgodi, da pride do poškodb.

Redno gibanje telo oskrbuje tudi s kisikom, do celic pripelje pomembne vitamine, fitohranila in aminokisline, ki pomlajujejo. Ob redni telovadbi se sprošča tudi hormon sreče – serotonin. Hujšanje tako ne bo več naporno in moreče, temveč vas bo spravilo v dobro voljo. Tudi občutek, da ste naredili nekaj dobrega za svoje telo, bo pretehtal tisto čokolado, ki bi jo drugače pojedli.

Kaj še vpliva na hitrejše hujšanje? Pazite na pravilne kombinacije hrane, ne mešajte ogljikovih hidratov z beljakovinami. Meso in jajca jejte brez kruha in testenin, naredite si raje veliko skledo solate. Iz ogljikovih hidratov odstranite belo moko ter beli sladkor. Beli riž zamenjajte s polnozrnatim, moko zamenjajte za rženo, sladkor pa z medom. Videli boste, da bo hujšanje tako prineslo še boljše rezultate.